Blast Freezer digunakan untuk pendinginan beku secara cepat dengan target temperatur - 35 deg C sampai dengan - 40 deg C. Tujuan digunakan Blast Chiller dan blast freezer adalah: 1. Menghindari kontaminasi bakteri. 2. Mempertahankan cita rasa makanan tetap terjaga 3. Menghindari pengurangan kadar air 4. Mempertahankan kadar nutrisi tetap terjaga Air

What's New?

bedak krayolan dan bedak arab

Bedak Arab+kryolan Supra Foundation Harga Pakej+murah

Diterbitkan pada Sunday, 19 May 2013 Pukul 9.02

BEDAK ARAB+KRYOLAN SUPRA FOUNDATION HARGA PAKEJ+MURAH. Semua orang da taw keistimewaan bedak arab ni umpama memakai moisturizer+foundation+bedak sekaligus. Thus hasilnya:: Chanteks :).

.: Kryolan Supra Foundation

Diterbitkan pada Thursday, 22 August 2013 Pukul 16.26

Supra ni memang bagus.ia adalah pemakaian bedak yg paling asas.langkah pertama sapu rata supra nilangkah kedua baru la pakai bedak debu (loose pwder) atau pakai bedak compact.. Foundation ni tahan lama n kalau berpeluh pun muka masih nampak sekata, erti kata lain x sememeh cuma 10 PCS RM14 PER PCS. CONTACT 01116508756. Posted by pembekal bedak arab at 09:26 · Email ThisBlogThis!Share to TwitterShare to FacebookShare to 

Bedak Arab Kokuryu, Kryolan Supracolor, Naturactor

Diterbitkan pada Tuesday, 15 October 2013 Pukul 4.28

Nak memperkenalkan produk yang terhangat di pasaran iaitu Kokuryu Super Summer Cake yang dikenali Bedak Arab. Produk ni dari Jepun tapi dipasarkan di negara-negara Arab. Perempuan Arab suke taw bedak ni. Bedak ni mudah jer 

Pemborong Aurawhite Kryolan Supracolor Bedak Tanaka...

Diterbitkan pada Tuesday, 1 October 2013 Pukul 4.36

BEDAK ARAB KOKURYU ( SUMMER CAKE) 50mg. RUSSET - untuk semua jenis kulit. ORANGE BLUSH- untuk kulit sederhana cerah. Kokuryu Super Summer Cake (Bedak Arab) didatangkan dengan Kokuryu Beauty 

Kryolan Supracolor Foundation Original + Bedak Arab

Diterbitkan pada Tuesday, 10 December 2013 Pukul 7.51

Kryolan Supracolor Foundation Original + Bedak Arab. Pakej yang menjadi pilihan para wanita kerana pakej ini menggabungkan 2 produk yang hebat dan hot dipasaran sekarang ini.. 1)Bedak Arab Kokuryu super summe 

House Of Vanila: Make

Diterbitkan pada Monday, 9 December 2013 Pukul 7.05

Inginkan wajah lembut, gebu, bercahaya dan berseri2 ? cubalah Kokuryu Super Summer Cake (bedak arab)dgn pilihan warna yg ssuai utk smua warna kulitbila dpakai warnanya juga mngikut darah masing2. Kokuryu Super Summer Cake Kryolan Supracolor Foundation For Dry Skin :Untuk kulit kering,Kryolan Supracolor Foundation ini akan membuat kulit kamu tampak lebih sehat dan glowy namun tetap tampak natural dan flawless. Jika dipakai dari pagi 

Kokuryu Super Summer Cake ( Bedak Arab)

Diterbitkan pada Monday, 19 November 2012 Pukul 16.36

Sgt bagus bila berpeluh (bertambah cantik), dan tidak lekat pada tisu - Bedak ni sangat wangi - Bedak ni ikut darah - Mengecutkan jerawat bg yg berjerawat - Muka semakin lembut dan gebu - Menjimatkan masa & wang. Disertakan bersama sponge yang lembut dan sedap dipakai. Cara menggunakannya: Supra kryolan foundation · Kokuryu Super Summer Cake ( Bedak Arab). wondershopseven. Simple template. Template images by dfli. Powered by Blogger.

Bedak Arab Super Summer Cake Kokuryu

Diterbitkan pada Wednesday, 25 September 2013 Pukul 4.52

Pemborong Aurawhite Kryolan Supracolor Bedak Tanaka Sabun Susu Beras Bedak Arab SF Beauty Genie Bra. Tuesday, 24 September 2013. BEDAK ARAB SUPER SUMMER CAKE KOKURYU. NAK KULIT GEBU YG TAMPAK NATURAL? BEDAK ARAB SUPER SUMMER CAKE KOKURYU (bukan sebarang bedak!) Sangatlah senang dipakai. Menjadikan kulit wajah kelihatan lembut, gebu, bercahaya, berseri, cun dan yang penting terasa ringan di muka (tak 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -