What's New?

bedak krayolan dan bedak arab

House Of Vanila: Make

Diterbitkan pada Monday, 9 December 2013 Pukul 7.05

Inginkan wajah lembut, gebu, bercahaya dan berseri2 ? cubalah Kokuryu Super Summer Cake (bedak arab)dgn pilihan warna yg ssuai utk smua warna kulitbila dpakai warnanya juga mngikut darah masing2. Kokuryu Super Summer Cake Kryolan Supracolor Foundation For Dry Skin :Untuk kulit kering,Kryolan Supracolor Foundation ini akan membuat kulit kamu tampak lebih sehat dan glowy namun tetap tampak natural dan flawless. Jika dipakai dari pagi 

Bedak Arab+kryolan Supra Foundation Harga Pakej+murah

Diterbitkan pada Sunday, 19 May 2013 Pukul 9.02

BEDAK ARAB+KRYOLAN SUPRA FOUNDATION HARGA PAKEJ+MURAH. Semua orang da taw keistimewaan bedak arab ni umpama memakai moisturizer+foundation+bedak sekaligus. Thus hasilnya:: Chanteks :).

Bedak Arab Super Summer Cake Kokuryu

Diterbitkan pada Wednesday, 25 September 2013 Pukul 4.52

Pemborong Aurawhite Kryolan Supracolor Bedak Tanaka Sabun Susu Beras Bedak Arab SF Beauty Genie Bra. Tuesday, 24 September 2013. BEDAK ARAB SUPER SUMMER CAKE KOKURYU. NAK KULIT GEBU YG TAMPAK NATURAL? BEDAK ARAB SUPER SUMMER CAKE KOKURYU (bukan sebarang bedak!) Sangatlah senang dipakai. Menjadikan kulit wajah kelihatan lembut, gebu, bercahaya, berseri, cun dan yang penting terasa ringan di muka (tak 

.: Kryolan Supra Foundation

Diterbitkan pada Thursday, 22 August 2013 Pukul 16.26

Supra ni memang bagus.ia adalah pemakaian bedak yg paling asas.langkah pertama sapu rata supra nilangkah kedua baru la pakai bedak debu (loose pwder) atau pakai bedak compact.. Foundation ni tahan lama n kalau berpeluh pun muka masih nampak sekata, erti kata lain x sememeh cuma 10 PCS RM14 PER PCS. CONTACT 01116508756. Posted by pembekal bedak arab at 09:26 · Email ThisBlogThis!Share to TwitterShare to FacebookShare to 

Testimoni Saya Sendiri Pakai Bedak Arab Kokuryu

Diterbitkan pada Thursday, 22 August 2013 Pukul 8.57

pg raya nga ciap2 tu..ikut la step2 nk mekap kn..pas pkai ckit naturactor,kryolan then bdak arab sapu nipis jermmg nmpk flawless laarata jer mkap kt mke..xde la tebal pn saya mekap..simple2 jer.. ni gmbar saya pagi raye pertame ske sgt tgk Bedak Arab ni bukan macam bedak biasa tuh, tapi bedak ni 3 in 1 iaitu mouisturizer, foundation dan alas bedak..sangat jimat kan! bayar dengan 1 harga tapi dah ada mcm2 function. Foundation xpakai pun xpe, just sapu 

Kokuryu Super Summer Cake ( Bedak Arab)

Diterbitkan pada Monday, 19 November 2012 Pukul 16.36

ingin kulit halus seperti wanita Arab. Ini lah rahsia kecantikan mereka Kokuryu Super Summer Cake (Red). Keistimewaan Kokuryu Super Summer Cake ( Bedak Arab): - 3 in 1 moisturizer , foundation, powder - Tahan selama 

Bedak Arab Kokuryu, Kryolan Supracolor, Naturactor

Diterbitkan pada Tuesday, 15 October 2013 Pukul 4.28

Nak memperkenalkan produk yang terhangat di pasaran iaitu Kokuryu Super Summer Cake yang dikenali Bedak Arab. Produk ni dari Jepun tapi dipasarkan di negara-negara Arab. Perempuan Arab suke taw bedak ni. Bedak ni mudah jer 

Kryolan Supracolor Foundation Original + Bedak Arab

Diterbitkan pada Tuesday, 10 December 2013 Pukul 7.51

Kryolan Supracolor Foundation Original + Bedak Arab. Pakej yang menjadi pilihan para wanita kerana pakej ini menggabungkan 2 produk yang hebat dan hot dipasaran sekarang ini.. 1)Bedak Arab Kokuryu super summe 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -