bedak krayolan dan bedak arab

House Of Vanila: Make

Diterbitkan pada Monday, 9 December 2013 Pukul 14.05

Inginkan wajah lembut, gebu, bercahaya dan berseri2 ? cubalah Kokuryu Super Summer Cake (bedak arab)dgn pilihan warna yg ssuai utk smua warna kulitbila dpakai warnanya juga mngikut darah masing2. Kokuryu Super Summer Cake Kryolan Supracolor Foundation For Dry Skin :Untuk kulit kering,Kryolan Supracolor Foundation ini akan membuat kulit kamu tampak lebih sehat dan glowy namun tetap tampak natural dan flawless. Jika dipakai dari pagi 

.: Kryolan Supra Foundation

Diterbitkan pada Thursday, 22 August 2013 Pukul 23.26

Supra ni memang bagus.ia adalah pemakaian bedak yg paling asas.langkah pertama sapu rata supra nilangkah kedua baru la pakai bedak debu (loose pwder) atau pakai bedakpact.. Foundation ni tahan lama n kalau berpeluh pun muka masih nampak sekata, erti kata lain x sememeh cuma 10 PCS RM14 PER PCS. CONTACT 01116508756. Posted by pembekal bedak arab at 09:26 · Email ThisBlogThis!Share to TwitterShare to FacebookShare to 

Ranis Shop: Kryolan Supra Foundation

Diterbitkan pada Tuesday, 16 July 2013 Pukul 14.52

Supra ni bagus.ia adalah pemakaian bedak yg paling asas. langkah prtama sapu rata supra nilangkah kedua barula pakai bedak debu(loose pwder) atau pakai bedakpact. .foundation ni tahan lama n kalau 

Leen Angel Online Shop: Bedak Arab Kokuryu, Kryolan...

Diterbitkan pada Sunday, 27 October 2013 Pukul 14.00

Nak memperkenalkan produk yang terhangat di pasaran iaitu Kokuryu Super Summer Cake yang dikenali bedak arab. Produk ni dari Jepun tapi dipasarkan di negara-negara arab. Perempuan arab suke taw bedak ni. bedak 

Bedak Arab+kryolan Supra Foundation Harga Pakej+murah

Diterbitkan pada Sunday, 19 May 2013 Pukul 16.02

bedak arab+KRYOLAN SUPRA FOUNDATION HARGA PAKEJ+MURAH. Semua orang da taw keistimewaan bedak arab ni umpama memakai moisturizer+foundation+bedak sekaligus. Thus hasilnya:: Chanteks :).

Supra Kryolan

Diterbitkan pada Monday, 25 February 2013 Pukul 23.06

Tara nak perkenalkan produk yang terhangat di pasaran iaitu Kokuryu Super Summer Cake yang dikenali bedak arab.Produk ni dari Jepun tapi dipasarkan di negara2 arab..Perempuan arab suke taw pakai bedak ni.bedak 

Testimoni Saya Sendiri Pakai Bedak Arab Kokuryu

Diterbitkan pada Thursday, 22 August 2013 Pukul 15.57

Pg raya nga ciap2 tu..ikut la step2 nk mekap kn..pas pkai ckit naturactor,kryolan then bdak arab sapu nipis jermmg nmpk flawless laarata jer mkap kt mke..xde la tebal pn saya mekap..simple2 jer.. ni gmbar saya pagi raye pertame ske sgt tgk bedak arab ni bukan macam bedak biasa tuh, tapi bedak ni 3 in 1 iaitu mouisturizer, foundation dan alas bedak..sangat jimat kan! bayar dengan 1 harga tapi dah ada mcm2 function. Foundation xpakai pun xpe, just sapu 

Bedak Arab Super Summer Cake Kokuryu

Diterbitkan pada Wednesday, 25 September 2013 Pukul 11.52

Pemborong Aurawhite Kryolan Supracolor bedak Tanaka Sabun Susu Beras bedak arab SF Beauty Genie Bra Berikut adalah pilihan warna utk bedak arab Kokuryu: Cherry : untuk kulit putih cerah. Cherry Pink : untuk kulit 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X