What's New?

bedak krayolan dan bedak arab

Testimoni Saya Sendiri Pakai Bedak Arab Kokuryu

Diterbitkan pada Thursday, 22 August 2013 Pukul 15.57

pg raya nga ciap2 tu..ikut la step2 nk mekap kn..pas pkai ckit naturactor,kryolan then bdak arab sapu nipis jermmg nmpk flawless laarata jer mkap kt mke..xde la tebal pn saya mekap..simple2 jer.. ni gmbar saya pagi raye pertame ske sgt tgk Bedak Arab ni bukan macam bedak biasa tuh, tapi bedak ni 3 in 1 iaitu mouisturizer, foundation dan alas bedak..sangat jimat kan! bayar dengan 1 harga tapi dah ada mcm2 function. Foundation xpakai pun xpe, just sapu 

Bedak Arab+kryolan Supra Foundation Harga Pakej+murah

Diterbitkan pada Sunday, 19 May 2013 Pukul 16.02

BEDAK ARAB+KRYOLAN SUPRA FOUNDATION HARGA PAKEJ+MURAH. Semua orang da taw keistimewaan bedak arab ni umpama memakai moisturizer+foundation+bedak sekaligus. Thus hasilnya:: Chanteks :).

Bedak Arab Super Summer Cake Kokuryu

Diterbitkan pada Wednesday, 25 September 2013 Pukul 11.52

Pemborong Aurawhite Kryolan Supracolor Bedak Tanaka Sabun Susu Beras Bedak Arab SF Beauty Genie Bra. Tuesday, 24 September 2013. BEDAK ARAB SUPER SUMMER CAKE KOKURYU. NAK KULIT GEBU YG TAMPAK NATURAL? BEDAK ARAB SUPER SUMMER CAKE KOKURYU (bukan sebarang bedak!) Sangatlah senang dipakai. Menjadikan kulit wajah kelihatan lembut, gebu, bercahaya, berseri, cun dan yang penting terasa ringan di muka (tak 

House Of Vanila: Make

Diterbitkan pada Monday, 9 December 2013 Pukul 14.05

Inginkan wajah lembut, gebu, bercahaya dan berseri2 ? cubalah Kokuryu Super Summer Cake (bedak arab)dgn pilihan warna yg ssuai utk smua warna kulitbila dpakai warnanya juga mngikut darah masing2. Kokuryu Super Summer Cake Kryolan Supracolor Foundation For Dry Skin :Untuk kulit kering,Kryolan Supracolor Foundation ini akan membuat kulit kamu tampak lebih sehat dan glowy namun tetap tampak natural dan flawless. Jika dipakai dari pagi 

Kokuryu Super Summer Cake ( Bedak Arab)

Diterbitkan pada Monday, 19 November 2012 Pukul 23.36

Sgt bagus bila berpeluh (bertambah cantik), dan tidak lekat pada tisu - Bedak ni sangat wangi - Bedak ni ikut darah - Mengecutkan jerawat bg yg berjerawat - Muka semakin lembut dan gebu - Menjimatkan masa & wang. Disertakan bersama sponge yang lembut dan sedap dipakai. Cara menggunakannya: Supra kryolan foundation · Kokuryu Super Summer Cake ( Bedak Arab). wondershopseven. Simple template. Template images by dfli. Powered by Blogger.

Kryolan Make-up Corrector Pencil With Refills Make-up...

Diterbitkan pada Sunday, 14 December 2014 Pukul 7.42

Kryolan Make-up Corrector Pencil with Refills Make-up Removing 1650. Sunday, December 14th 2014. Posted in Lain-lain · BUY NOW $12.01 . Lihat Detail » · BEDAK ARABBEDAK KOKURYU – KOKURYU SUPER SUMMER CAKE 

Bedak Arab Kokuryu, Kryolan Supracolor, Naturactor

Diterbitkan pada Sunday, 27 October 2013 Pukul 14.00

Nak memperkenalkan produk yang terhangat di pasaran iaitu Kokuryu Super Summer Cake yang dikenali Bedak Arab. Produk ni dari Jepun tapi dipasarkan di negara-negara Arab. Perempuan Arab suke taw bedak ni. Bedak 

Original Kryolan Supra Color Foundation

Diterbitkan pada Sunday, 23 June 2013 Pukul 14.00

Foundation ni tahan lama n kalau berpeluh pun muka masih nampak sekata, erti kata lain x sememeh cuma tempek smula sikit2 ngan bedak compact. xrugi membelinya utk kegunaan sendiri..nak beli yg pack besar mahal sangat RM130++boleh beli yg repack ni cuma RM40 (7g) free pos, boleh tahan 3-4 bulan. Lihat disini hasilnya. kalau pakai ni Salam..sy ad jual bedak arab utk di pkai bsama supra foundation..sape bmint sms 0132643039. ReplyDelete.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.

X