What's New?

cara jahit zip sorok

Cik Azz: Cara Nak Jahit Zip Sorok Atau Invisible Zipper...

Diterbitkan pada Tuesday, 30 June 2015 Pukul 23.00

Siapa yang nak belajar jahit zip sorok, boleh la cuba tengok video ni.. Perhatikan betul-betul cara dia jahit zip tu.. Zip sorok ni kena jahit sebelah sebelah, tak boleh jahit terus macam jahit zip biasa tu.. Harap dapat membantu 

Madam Azra Fesyen: Cara Menjahit Zip Sorok.

Diterbitkan pada Sunday, 20 November 2011 Pukul 0.59

Assalamualaikum n salam sejahtera buat pembaca blog madam.Moga semua sihat sejahtera hendaknya. Amin!Untuk N3 kali ini,madam ingin berkongsi dgn pembaca kesayangan madam cara menjait zip sorok.Harap N3 

Cara Guna Tapak Zip Sorok

Diterbitkan pada Tuesday, 13 January 2015 Pukul 15.21

Dah ok, boleh la pecut selajunya. Hehehe.. Tapi jaga-jaga, jangan sampai pi lanyak jahit zip pulak. =p. Dan inilah hasilnya Kemas tak? Hehehe Iron la pastu nak bagi lawo. Sekian dulu, tutorial daku. Daaaa!!! posted from 

Tutorial

Diterbitkan pada Friday, 14 September 2012 Pukul 5.55

Hai . apakhabar? ada rasa sikit rajin hari nih. So cik melor rasa nak buat tutorial cara jahit zip sorok. Kite pun baru juga belajar jahit zip nih. Almaklum la mesin jahit kite tu mesin jahit jaman nippon. Takde teknologi zip sorok.

Invisible Zipper @ Zip Susup @ Zip Sorok @ Zip Sembunyi

Diterbitkan pada Wednesday, 23 March 2011 Pukul 2.52

taranmpk line je kan..xnmpk kan zipnya compare dgn yg atas tupencapaian terbaru kali ni adalah berjaya jahit zip sembunyi hoyehh..masuk KPIdan lg 1 kali ni berjaya buat kolar baju :-Dcara aku try uat kolar ni adalah 

Tutorial Kemasan Leher Hujung Zip Sorok

Diterbitkan pada Monday, 17 August 2015 Pukul 9.00

TUTORIAL KEMASAN LEHER HUJUNG ZIP SOROK. SALAM SEJAHTERA dan ASSALAMUALAIKUM wah..mementanglah brukben dh topup..lelaju upload tuto yek curi masa sikit yek..jahitan melambak lagi tu tgh beratur

Nota Dan Tutorial Jahitan: Tips Menjahit Zip Sorok Dengan...

Diterbitkan pada Sunday, 19 May 2013 Pukul 3.38

Jenuh jahit zip sorok ni. Baru belajar jahit Jumaat minggu lepas.. Susahnya.. Dah berapa kali aku tetas benang, sampai lunyai kain..haha.. Seterika zip sorok tak menjadi. Ada jugak petua iron zip sorok sebelum menjahit,

Jahitku Cantik: Tutorial Jahit Zip Sorok Pada...

Diterbitkan pada Friday, 5 June 2015 Pukul 0.05

Bismillah MANA TUTORIAL CARA TEKAP POLA? Ala.ala.picture xde dlm phone yg ni je smpat snap ri tu so update tutorial yg mana boleh dulu la yekngah3 ok..tajuk pun dah jelas n nyata nak ajar jahit zip sorok kan

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -