What's New?

cara jahit zip sorok

Tutorial

Diterbitkan pada Friday, 14 September 2012 Pukul 12.55

Hai . apakhabar? ada rasa sikit rajin hari nih. So cik melor rasa nak buat tutorial cara jahit zip sorok. Kite pun baru juga belajar jahit zip nih. Almaklum la mesin jahit kite tu mesin jahit jaman nippon. Takde teknologi zip sorok.

Jahitku Cantik: Tutorial Jahit Gaun Kanak-kanak

Diterbitkan pada Tuesday, 8 April 2014 Pukul 8.05

ni hasil zip cara sorok tu..xnmpk kan de zip..sorok-sorok gitu wlupun bukan guna zip sorok..hihi. step seterusnya..cantum lengan dengan badan baju.. tunjuk detail sikit..macam ni. hasil cantuman lengan dan badan baju.

Invisible Zipper @ Zip Susup @ Zip Sorok @ Zip Sembunyi

Diterbitkan pada Wednesday, 23 March 2011 Pukul 9.52

taranmpk line je kan..xnmpk kan zipnya compare dgn yg atas tupencapaian terbaru kali ni adalah berjaya jahit zip sembunyi hoyehh..masuk KPIdan lg 1 kali ni berjaya buat kolar baju :-Dcara aku try uat kolar ni adalah 

Kelas Jahitan Intensif: Tutorial-jahit Zip Sorok-jht...

Diterbitkan pada Tuesday, 10 December 2013 Pukul 7.38

KELAS JAHITAN INTENSIF. Tel No : 012-6103573 TUTORIAL-Jahit zip sorok-jht sementara · video. Labels: Tutorial . TUTORIAL-Jahit zip sorok-jht sementara · ▻ November (4). ▻ June (1). ▻ March (2). ▻ February (1). ▻ January (1).

Sweetbajukurung: Tutorial Menjahit Zip Sembunyi

Diterbitkan pada Sunday, 8 July 2012 Pukul 9.03

saya ada peminat ke? ..mesti ramai kan..!!..huhuhu..just joke ok kepada yg setia berkunjung ke blog Sweetbajukurung hari ni saya nak kongsikan cara bagaimana untuk jahit Zip sembunyi Tutorial ni saya dapat dari youtube yecari punya 

Nota Dan Tutorial Jahitan: Tips Menjahit Zip Sorok Dengan...

Diterbitkan pada Sunday, 19 May 2013 Pukul 10.38

Jenuh jahit zip sorok ni. Baru belajar jahit Jumaat minggu lepas.. Susahnya.. Dah berapa kali aku tetas benang, sampai lunyai kain..haha.. Seterika zip sorok tak menjadi. Ada jugak petua iron zip sorok sebelum menjahit,

Baju Kurung Moden

Diterbitkan pada Wednesday, 15 May 2013 Pukul 22.30

Lepas tu kan bahagian kain dia akak jahit kain kipas belakang. 3, 3 kite jahit kain kipas. Terer tak akak dapat buat kipas bukan 1 tapi 3 beraaaanginnnn je kite masa tu .. hihiihihi jangan maaaaraaaaah.. cara jahit zip sorok 

Madam Azra Fesyen: Cara Menjahit Zip Sorok.

Diterbitkan pada Sunday, 20 November 2011 Pukul 7.59

Assalamualaikum n salam sejahtera buat pembaca blog madam.Moga semua sihat sejahtera hendaknya. Amin!Untuk N3 kali ini,madam ingin berkongsi dgn pembaca kesayangan madam cara menjait zip sorok.Harap N3 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Promosikan juga produk maupun jasa Anda di media periklanan gratis IklanDB.com

X