What's New?

cara jahit zip sorok

Jahit Zip Sorok Part 1 By Mariati Manaf

Diterbitkan pada Saturday, 17 September 2016 Pukul 10.10

http://mariati-design.blogspot.com/ This feature is not available right now. Please try again later.Menyediakan Perkhidmatan Tempahan Menjahit Baju Wanita Sepanjang Tahun sekitar Lembah Klang Dan Juga menerima Tempahan Secara Pos Untuk Yang Berada Diluar kawasan..

Cara Jahit Getah Pinggang Campur

Diterbitkan pada Sunday, 18 September 2016 Pukul 18.22

Cara Membuat Pola Kain Lipat Batik : Teknik Cepat & Mudah - Duration: 21:03. fashion @ Kolej Komuniti Bukit Beruang Melaka 83,583 viewsSemenjak dua menjak ni, ramai benar orang sibuk cerita pasal pasal baju kurung moden pendek atau nama popularnya Baju Kurung Moden Peplum atau lebih di kenali sebagai .

Cara Jahit Baju Kurung L Buat Baju Kurung

Diterbitkan pada Saturday, 17 September 2016 Pukul 7.25

Belajar cara menjahit baju kurung dengan panduan langkah demi langkah. Inilah cara mudah dan cepat untuk belajar jahit baju kurung. Pelajari cara mudah untuk menjahit .

Jahitku Cantik: Tutorial Jahit Gaun Kanak-kanak

Diterbitkan pada Monday, 19 September 2016 Pukul 8.13

ok dlm pada odw siapkan baju ketiga cik afina tu, sempat lah plak snap cara nk jahit baju gaun dieni nmenya aku namakan 'GAUN FLOWY FINADINA' amacam??stylo xnama .

Jahitku Cantik

Diterbitkan pada Monday, 19 September 2016 Pukul 5.28

20. Dah pun siap Oh ye..nnt kemaskan lipatan lapik leher dan kelim bawah baju dan hujung lengan dengan jahit silang pangkah, sembat susup atau tindih mesin pun boleh..

Sewing Machines (mesin Jahit)

Diterbitkan pada Thursday, 15 September 2016 Pukul 1.01

Mesin Jahit Brother, Mesin Jahit Tepi, Sewing Machine, Mesin Sulam, embroidery machine, kedai mesin jahit, mesin jahit murah, overlock serger sewing machine, Mesin .

Tips Carik Tailor Jahit Pukal

Diterbitkan pada Sunday, 18 September 2016 Pukul 0.36

Has Jan said tq sis berkongsi tips.. sy pun dok goggle gak ni mencari tukang jahit pukal utk jubah tapi klu boleh nak yg area melaka sbb senang nak .

Kraf Ezee : A Place For Craftmanians To Indulge!

Diterbitkan pada Sunday, 18 September 2016 Pukul 22.54

Menjual alat jahitan dan kraf seperti mesin jahit (sewing machine), benang, batting. Mesin jahit tepi, lurus, industri dan sebagainya.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs Penjualan dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.