cara jahit zip sorok

Jahitku Cantik: Tutorial Jahit Gaun Kanak-kanak

Diterbitkan pada Tuesday, 8 April 2014 Pukul 8.05

Ni hasil zip cara sorok tu..xnmpk kan de zip..sorok-sorok gitu wlupun bukan guna zip sorok..hihi. step seterusnya..cantum lengan dengan badan baju.. tunjuk detail sikit..macam ni. hasil cantuman lengan dan badan baju.

Baju Kurung Pesak Gantung

Diterbitkan pada Saturday, 12 July 2014 Pukul 0.01

All rights reserved. Blogger Theme by Nymphont. EijaDunia Jahitan Miza. Anda mungkin juga meminati: Kurung Moden Lycra - Kak Ngah. Blouse - Adik. cara jahit Jubah Moden. Shopping Butang & zip sorok. Linkwithin.

Madam Azra Fesyen: Cara Menjahit Zip Sorok.

Diterbitkan pada Sunday, 20 November 2011 Pukul 7.59

Assalamualaikum n salam sejahtera buat pembaca blog madam.Moga semua sihat sejahtera hendaknya. Amin!Untuk N3 kali ini,madam ingin berkongsi dgn pembaca kesayangan madam cara menjait zip sorok.Harap N3 

Madam Azra Fesyen: Baju Gold Penuh Manik!

Diterbitkan pada Monday, 10 October 2011 Pukul 6.13

zip biasa saja.Gosok zip tu dulu sebelum jahit zip sorok ni.Senang dan tak perlu guna tapak zip sorok! Pandangan baju kurung moden penuh manik dari depan. Pandangan baju kurung moden penuh manik dari belakang. Baju kurung moden ini di buat laining askum .bolehkah madam tunjuk cara buat leher bulan baju kurung ikut cara madam dan formula untuk dapat sauk lengan dengan tepat .terima kasih wassalam. ReplyDelete. Replies. Madam Azra April 18, 

Tutorial

Diterbitkan pada Friday, 14 September 2012 Pukul 12.55

Hai . apakhabar? ada rasa sikit rajin hari nih. So cik melor rasa nak buat tutorial cara jahit zip sorok. Kite pun baru juga belajar jahit zip nih. Almaklum la mesin jahit kite tu mesin jahit jaman nippon. Takde teknologi zip sorok.

Invisible Zipper @ Zip Susup @ Zip Sorok @ Zip Sembunyi

Diterbitkan pada Wednesday, 23 March 2011 Pukul 9.52

Taranmpk line je kan..xnmpk kan zipnyapare dgn yg atas tupencapaian terbaru kali ni adalah berjaya jahit zip sembunyi hoyehh..masuk KPIdan lg 1 kali ni berjaya buat kolar baju :-Dcara aku try uat kolar ni adalah 

Baju Kurung Moden

Diterbitkan pada Wednesday, 15 May 2013 Pukul 22.30

Lepas tu kan bahagian kain dia akak jahit kain kipas belakang. 3, 3 kite jahit kain kipas. Terer tak akak dapat buat kipas bukan 1 tapi 3 beraaaanginnnn je kite masa tu .. hihiihihi jangan maaaaraaaaah.. cara jahit zip sorok 

Nota Dan Tutorial Jahitan: Tips Menjahit Zip Sorok Dengan...

Diterbitkan pada Sunday, 19 May 2013 Pukul 10.38

Jenuh jahit zip sorok ni. Baru belajar jahit Jumaat minggu lepas.. Susahnya.. Dah berapa kali aku tetas benang, sampai lunyai kain..haha.. Seterika zip sorok tak menjadi. Ada jugak petua iron zip sorok sebelum menjahit,

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X