What's New?

cara jahit zip sorok

Jahitku Cantik: Tutorial Jahit Gaun Kanak-kanak

Diterbitkan pada Tuesday, 8 April 2014 Pukul 8.05

ni hasil zip cara sorok tu..xnmpk kan de zip..sorok-sorok gitu wlupun bukan guna zip sorok..hihi. step seterusnya..cantum lengan dengan badan baju.. tunjuk detail sikit..macam ni. hasil cantuman lengan dan badan baju.

Sweetbajukurung: Tutorial Menjahit Zip Sembunyi

Diterbitkan pada Sunday, 8 July 2012 Pukul 9.03

saya ada peminat ke? ..mesti ramai kan..!!..huhuhu..just joke ok kepada yg setia berkunjung ke blog Sweetbajukurung hari ni saya nak kongsikan cara bagaimana untuk jahit Zip sembunyi Tutorial ni saya dapat dari youtube yecari punya 

Madam Azra Fesyen: Cara Menjahit Zip Sorok.

Diterbitkan pada Sunday, 20 November 2011 Pukul 7.59

Assalamualaikum n salam sejahtera buat pembaca blog madam.Moga semua sihat sejahtera hendaknya. Amin!Untuk N3 kali ini,madam ingin berkongsi dgn pembaca kesayangan madam cara menjait zip sorok.Harap N3 

Blog Inayus: Kelas Jahit Sesi 16

Diterbitkan pada Thursday, 11 September 2014 Pukul 19.27

Alhamdulillah, dengan hanya belajar melalui youtube dan contoh baju siap, saya akhirnya berjaya menjahit zip sorok dgn menggunakan tapak zip biasa. Tak payah beli tapak khas utk zip sorok, lagipun saya dengar org 

Tutorial

Diterbitkan pada Friday, 14 September 2012 Pukul 12.55

Hai . apakhabar? ada rasa sikit rajin hari nih. So cik melor rasa nak buat tutorial cara jahit zip sorok. Kite pun baru juga belajar jahit zip nih. Almaklum la mesin jahit kite tu mesin jahit jaman nippon. Takde teknologi zip sorok.

Nota Dan Tutorial Jahitan: Tips Menjahit Zip Sorok Dengan...

Diterbitkan pada Sunday, 19 May 2013 Pukul 10.38

Jenuh jahit zip sorok ni. Baru belajar jahit Jumaat minggu lepas.. Susahnya.. Dah berapa kali aku tetas benang, sampai lunyai kain..haha.. Seterika zip sorok tak menjadi. Ada jugak petua iron zip sorok sebelum menjahit,

Invisible Zipper @ Zip Susup @ Zip Sorok @ Zip Sembunyi

Diterbitkan pada Wednesday, 23 March 2011 Pukul 9.52

taranmpk line je kan..xnmpk kan zipnya compare dgn yg atas tupencapaian terbaru kali ni adalah berjaya jahit zip sembunyi hoyehh..masuk KPIdan lg 1 kali ni berjaya buat kolar baju :-Dcara aku try uat kolar ni adalah 

Madam Azra Fesyen: Bengkel Membuat Gaun...

Diterbitkan pada Thursday, 18 December 2014 Pukul 11.47

Sepanjang bengkel sehari itu,madam akan kongsikan cara memasang lapik leher sekali gus dgn lapik tangan,cara ini utk baju gaun/blaus kanak2 yg tak berlengan.Juga di ajar menjahit zip sorok,membuat kedutan serta 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Promosikan juga produk maupun jasa Anda di media promosi gratis PromoGratis.net

X