What's New?

cerita diurut

Cerita Urut Inilah Ceritaku

Diterbitkan pada Monday, 23 May 2016 Pukul 4.07

memang sedap klau badan kita diurut nizu dah lama tak berurut..last berurut masa pantangkan si anis lapan tahun dahulu bulan lepas dan buat apptmen ngan mak .

Dilancap Tukang Urut Cerita Lucah Melayu

Diterbitkan pada Monday, 23 May 2016 Pukul 6.59

Koleksi Cerita Lucah Melayu Terkini, Cerita Cikgu, Cerita Awek Melayu, Novel Lucah melayu, Cerita Birahi, Cerita Nafsu, Cerita Dewasa Melayu.

Ibu Mertua Oh Cerita

Diterbitkan pada Saturday, 14 May 2016 Pukul 0.36

Singkat cerita ketika istriku baru melahirkan anak pertama dan aku harus puasa selama sebulan lebih. “Kan tadi udah diurut, Bu” Kataku..

Sensasi Stories: Kisah Urut Batin

Diterbitkan pada Friday, 20 May 2016 Pukul 22.19

Umur aku 25 tahun. Berikut adalah cerita benar yang berlaku tiga bulan yang lalu: Hari tu hari minggu dan aku boring duduk sorang-sorang kat rumah..

Ceritaseru: Lihat Istri Dipijat 1

Diterbitkan pada Monday, 2 May 2016 Pukul 17.11

Waktu pertama aku diurut olehnya, memang kurasakan ia lebih profesional dan pintar mengurut. Pokoknya setelah diurut badanku rasanya enak. Bukan hanya itu, bahkan ia Cerita Dewasa Panas. Sunday, January 22, 2012. Isteriku hanya memakai towel berkemban bersedia untuk diurut. Namun hanya Pak Itam seorang saja yang muncul..

Cerita Panas: Terpedaya Dengan Bomoh 1

Diterbitkan pada Monday, 23 May 2016 Pukul 0.04

Cerita Panas. Jumat, tangan kanan bomoh dibasahkan dengan minyak masak tadi dan diurut lengan cikgu Sharifah perlahan-lahan yang semakin lama semakin kuat..

Apabila Isteri Puas Diurut

Diterbitkan pada Thursday, 19 May 2016 Pukul 3.36

← jika isteri tak puas diurut. 1651 cerita-politik-orang-parit; 1652 pisang-abu-bawa-belayar; 1653 janda-tapi-maseh-dara; 1654 bala-golek-depan-kedai;Ada Yang Asik - Cerita Sex Dewasa Asik - Fantasi Istriku Dipijat Oleh Lelaki Lain - Cerita panas ini akan menuturkan Pokoknya setelah diurut badan akan .

Dilancap Tukang Urut Cerita Lucah Melayu

Diterbitkan pada Sunday, 22 May 2016 Pukul 11.11

Kumpulan Cerita Lucah Melayu, Cerita Nafsu, Cerita Sex Dewasa ,Kisah Birahi Melayu, Kisah Awek Melayu, Cerita Stim, Cerita Panas Terbaru.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -