Blast Freezer digunakan untuk pendinginan beku secara cepat dengan target temperatur - 35 deg C sampai dengan - 40 deg C. Tujuan digunakan Blast Chiller dan blast freezer adalah: 1. Menghindari kontaminasi bakteri. 2. Mempertahankan cita rasa makanan tetap terjaga 3. Menghindari pengurangan kadar air 4. Mempertahankan kadar nutrisi tetap terjaga Air

What's New?

contoh surat permohonan tender kantin

Tawaran Tander Kantin Sekolah

Diterbitkan pada Wednesday, 26 October 2011 Pukul 5.53

3. Tawaran Tender Kantin hendaklah dihantar dalam sampul surat yang berlakri dan bertanda di luarnya. “ Tawaran Tender Kantin SK. St. Anthony“ di bahagian atas sudut kiri. Borang serta dokumen-dokumen lain yang berkaitan hendaklah sampai ke pejabat sekolah pada atau sebelum 31 September 2011 jam 12 tengah hari. Tawaran yang lewat tidak Permohonan tanpa wang pertaruhan tidak akan dilayan dan dipertimbangkan. 5. Wang pertaruhan ini akan 

Contoh Surat Pengantar Proposal

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 10.41

Contoh isi proposalnya menyusul kemudian. Kop surat organisasi Anda …………………………………………… Nomor : 08/P.EP/VII/2016. Lampiran : 1 (Satu) Bandel Proposal. Hal : Surat Permohonan Bantuan Dana. Kepada Yth,. Ibu Anisa 

Contoh Surat Pemberitahuan Kenaikan Harga Barang...

Diterbitkan pada Wednesday, 26 June 2013 Pukul 10.42

Kami mengucapkan permohonan maaf atas kebijakan ini dan kami harap kerja sama yang baik yang telah terjalin selama ini tetap terjaga dengan baik. Demikian surat pemberitahuan ini kami buat agar dapat dimaklumi.

Surat Permohonan Sewa Kantin

Diterbitkan pada Tuesday, 16 October 2012 Pukul 6.56

Jabatan Untuk menikmati tampilan blog yang lebih nyaman, silahkan kunjungi : pustaka-surat.com *jika ada yang merasa dirugikan atas terbitnya contoh dokumen di atas, mohon menghubungi admin, agar dapat di hapus dari blog ini.

Contoh Surat Penawaran Yang Bagus Dan Lengkap...

Diterbitkan pada Wednesday, 17 October 2012 Pukul 15.22

Surat penawaran terbagi menjadi beberapa jenis. Ada surat penawaran harga, surat penawaran kerjasama, surat penawaran tender proyek dan masih banyak lagi. Dibawah ini merupakan contoh surat penawaran barang dan jasa. Contoh 

Contoh Surat Rasmi Rayuan

Diterbitkan pada Thursday, 27 October 2011 Pukul 8.00

Surat rayuan biasanya digunakan untuk membuat permohonan buat kali kedua,terdapat beberapa jenis surat rayuan yang kerap digunakan untuk membuat permohonan seperti,rayuan memohon kursus,program,biasiswa 

Bitter Sweet: Pukonsa (part Ii)

Diterbitkan pada Thursday, 18 February 2010 Pukul 8.08

Surat perlantikan daripada syarikat yang kukuh dalam perniagaan kepada pemohon sebagai peruncit/ pengedar/ pengilang atau agen untuk bidang yang dipohon. Make sure surat tu Contoh surat macam kat bawah ni. Ini untuk Korang bayar bila Kementerian Kewangan dah luluskan permohonan korang tadi tu. Dorang . saya ni noob hal-hal kontrak / tender niada pertanyan pada tuan blogkalau saya nak buat tender kantin sekolah lesen apa diperlukan?

Contoh Proposal Kerja Sama Dengan Rumah Sakit

Diterbitkan pada Sunday, 14 December 2008 Pukul 14.33

Hal : Permohonan Kerja Sama contoh proposal kerjasama dengan rumah sakit (77), proposal pendirian klinik fisioterapi (14), contoh surat penawaran kerjasama praktek dokter (12), contoh MOU dengan dokter spesialis (1), contoh Mou dengan puskesmas di bidang laboratorium (1), contoh mou kerjasama rumah sakit (1), surat penunjukan rumah sakit dari perusahaan .. ada ga contoh proposal sewa tempat untuk buka kantin dan jual barang2 lain dirumah sakit?

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -