What's New?

daging kambing buat ayam bangkok

Wisata Kuliner Surabaya

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

Saat Jalan Jajan Hemat (JJH) bertanya pada seorang rekan, tempat wisata mana saja yang ada di Surabaya. Dijawab “Wisata Kuliner”, karena Surabaya gudang makanan enak. Penasaran dengan pernyataan tersebut, JJH dalam .

Bisnis Cepat Kaya Dari Budidaya Pepaya Calina (pepaya

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

Warga Desa Curahsawo, Kecamatan Gending, itu membudidaya pepaya jenis calina. Ia pun memetik hasilnya kini. Dalam seminggu, ia mengaku meraup keuntungan hingga puluhan juta rupiah. Dengan menggandeng PT Bentar .

Diary Onlineku...

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

Flight aku jam 1 pagi pada 11/1/2017,so 10/1/2017 lepas magrib kawan En Fendi datang jemput untuk ke airport. Kiranya malam itulah flight kami. Permulaan perjalanan sangat smooth tapi bila jam 3.45pagi pilot buat pengumuman .

Dekorasi Untuk Majlis Hari Jadi Bebudak

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

Gini la gaya aku meletak belon² ni.kat tepi pagar rumahkengkonon macam pintu gerbang laaaorang yang lalu lalang depan rumah aku boleh faham terus aku buat besday party anakbukan majlis tunang anak! hahahaha .

Secubit Garam: Blackpepper Spaghetti

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

Kali ni nak tayang menu berbuka smlm, menu yg cukup simple tp menyelerakan. Biasanya kalau masak spaghetti asyik duk wat bolognese atau goreng biasa jer, kali ni K.Nor cuba resipi Blackpepper Spaghetti by Mokwo..

Harga Tiket Farm In The City, Seri Kembangan

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

Siapa yang tak tahu dan tak pernah dengar pasal Farm in The City (FITC), meh rapat² ai tolong bagitahuhihi~ tempat ni terletak di Seri Kembangan Aku tak pasti kalau guna waze boleh detect ke idoktry lerrtak pun waze je .

Icefilms.info Globolister

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

Vote for iceFilms.info on globolister:

Kedai Barang Pre Loved Paling Laku Di Usj

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

Apa yang lebih membuatkan saya teruja, kesemua barangan ini adalah barangan "pre loved" dari negara matahari terbit Jepun. Kedai yang saya maksudkan ini merupakan Jalan Jalan Japan yang berlokasi di One City, USJ..

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -