What's New?

jual king berniaga

Classifieds: Pembekal Buah-buahan

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

1. Dusun Durian - Batang Kali Zarul 20, Fri 6/Oct/2017 6:55am Assalamualaikum..Untuk Dijual Segera ! Lokasi Tepat di Bukit Tamu, Batang Kali.. 2. Tembikai Merah/Kuning Dari Ladang Shuhaimi 19, Tue 3/Oct/2017 10:47am Hasil .

Penipuan Pembelian Online Facebook.. Cara Penyelesaiannya

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

Penipuan pembelian online, ataupun penipuan online. Semakin hari semakin ramai yang ditipu tak kira di facebook atau online shop instagram. Senarai scammer Seperti dinyatakan, kes ini telah dilaporkan kepada pihak polis.. kat Kuantan ni ada satu gerai jual burger yang legendburger paling legend orang katabayangkan harini dah genap 40 tahun mereka berniagaburger king dengan MCd pun tak wujud lagi waktu tugen….

Olx Jual Cepat Beli Dekat

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

OLX.co.id yang sebelumnya adalah Tokobagus.com dan Berniaga.com merupakan situs iklan baris online terbesar di Indonesia. OLX.co.id menyediakan media yang mudah bagi para penjual untuk memasang iklan untuk dapat Salam, alahaiii sunyinya rumah ni, anak-anak baru je ikut balik kampung dengan Tok, Tokwan dorang semalam, serius tak suka sebenarnya keadaan yang sunyi macam ni, dah biasa dengan riuh rendah dan karenah anak-anak . Ramai yang ternanti part 2 rupanya, terima kasih sentiasa sabar menanti. Masuk episod inilah paling penting, tempahan international PENGINAPAN (HOTEL). Kalau kena cara, macam jumpa harta karun tau.  S….

Cadar Viral Mudah Urus

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

SEJAK bulan lalu, cadar viral menjadi tular di media sosial sehingga menarik minat ramai untuk membelinya, malah ada juga yang menjadikan produk ini sebagai pendapatan sampingan. SEJAK bulan lalu, cadar viral . kat Kuantan ni ada satu gerai jual burger yang legend burger paling legend orang kata bayangkan harini dah genap 40 tahun mereka berniaga burger king dengan MCd pun tak wujud lagi waktu tu generasi tu….

Olx Jual Cepat Beli Dekat

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

OLX Indonesia, pusat jual beli online terbesar di Indonesia. Semua barang ada disini, dari handphone, komputer, otomotif, fashion bahkan rumah dan lowongan kerja. OLX.co.id yang sebelumnya adalah Tokobagus.com dan Sambungan lagi Tun, 1.zahid hamidi lu org lama dlm politik, semua kenyataan yg kontroversi lu mau announce, dr mana sumber, siapa yg beri maklumat, arahan dr siapa itu lu mau pikir dulu, 2.Knp timbalan umno lain, contoh .  "Orang tengah" ini bahasa kampung. Bahasa niaga ialah pemborong. Pemborong menjadi pihak yang mendapatkan bekalan dari pihak pengeluar dan menjual kepada pihak peniaga.Peniaga tiada kemampuan untuk….

Shahbudin Dot Com: Rm7 Juta Dibayar Kepada Ketua

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

Kawan kawan TUNGGU PENGUMUMAN SINGAPURA PEGAWAI YG DI PENJARA ALAN BUKA MULUT DALANG SEBENAR PINDAH DUIT CURI 1MDB ADALAH JENG JENG. habislah ketua evangelisy Malaysia.

Happy Irfa

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

Hari ini 27 September 2017 Toleh kebelakang, kita sudah meninggalkan hampir 9 bulan untuk tahun 2017. Tahun ni merupakan tahun yang mencabar bagi keluarga kecil Didoakan semua sahabat blogger yang singgah sini .

Cucu Tok Selampit

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

Mungkin pihak penganjur menjangkakan himpunan tersebut akan menjadi hambar dan kurang peserta maka himpunan demonstrasi bertukar menjadi himpunan karnival. Adalah dicadangkan 14 Oktober ini juga merupakan Hari Sukan .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -