kain ela muaz textiles

Raya Dan Jalan Tuanku Abdul Rahman

Diterbitkan pada Saturday, 19 July 2014 Pukul 20.50

Nasib baik.. MIJ kasi RM200 buat belanja.. Merasa gak laaa aku shop2 sket-sket :). Pastu lintas jalan pi Arked yg banyak jual kain ela, telekung ngn tudung tu. Lepas tu pi muaz Textile.. Bukan cari tudung aku.. Makcik kecit ni nak SODONG.. Dah bape kali di minta nak tudung.. Kali ni baru dapat yang sesuai dengan dia.. Suka laa sangat tu Gambar-gambar atas bukan aku snap.. Tak berani aku nak asyik kuar HP.. Dah laa HP baru lak tu :)) Semua aku google je 

Iera Emilly : Bercuti Di Kuala Lumpur

Diterbitkan pada Monday, 24 December 2012 Pukul 9.25

Memang rambang mata tengok, terlampau bnyk kedai yg jual kain pasang, tudung, baju kurung siap dll. aku suggestkan korang langkah lah masuk Kedai muaz textiles. Tengok apa yg ada, di sini mmg murah dr kedai yg lain.

Ashgive.com: Membeli Tudung Di Muaz Textile

Diterbitkan pada Sunday, 7 August 2011 Pukul 7.48

Harga dia murah banding korang beli kat deretan gerai ramadhan kat jalan TAR.. kalau kat gerai gerai diorang jual dalam RM 15.. tapi kat muaz Textile RM 9.80 jak.. quality kain exactly sama.. banyak jenis tudung dan harga 

Shopping Di Jalan Tuanku Abdul Rahman Kuala Lumpur

Diterbitkan pada Tuesday, 19 February 2013 Pukul 12.27

Hasilnya 3 helai kain pasang berharga RM50 sepasang. Mia punya yang warna biru dan putih tu. Selepas itu, kami pergi ke kedai muaz textiles (deretan Sogo) yang menjual pakaian dan tudung. Memang betul-betul murah 

Haihayahai.blogspot: Berbudi Kita Berbahasa

Diterbitkan pada Monday, 28 January 2013 Pukul 11.38

Seronok tgk depa 'naik sheikh' pilih tudung murah2 kt muaz Textile. Sy pun ada jg hasil tgkapannya. Mula la sy mcm tkebil2 rasa susah hati plak dh sbb rasa mcm 'paksa' depa beli kain ela :( Habis shopping kt situ we 

Kedai Kain Paling Murah Di Jalan Tar @ Kedai Muaz Textiles

Diterbitkan pada Monday, 23 July 2012 Pukul 8.40

Memang rambang mata tengok, terlampau bnyk kedai yg jual kain pasang, tudung, baju kurung siap dll. sy suggestkan anda langkah lah masuk Kedai muaz textiles. Tengok apa yg ada, di sini mmg murah dr kedai yg lain.

Alw!z B3 My Baby: Merambang Di Nagoya Pulak!

Diterbitkan pada Wednesday, 27 July 2011 Pukul 14.27

Lepas kelabu mata kat muaz textiles, kami gerak ke Nagoya pulak! Nagoya ni memang tempat feberet saya nak cari kain pasang since form 4 lagi.. time tu kan dah dok asrama, so kena pakai baju kurung manjang selalunya 

Bukansayadisini: Jom Pilih Kain Pasang !

Diterbitkan pada Friday, 23 March 2012 Pukul 10.01

Banyaknya kain pasang.. rambang nak beli.. kan best klu pandai jahit.. dah beli nak hantar kedai jahit tu yg malas haihhh.. ReplyDelete . Kedai kain Paling Murah di Jalan TAR @ Kedai muaz textiles. Hantaran Tunang 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X