kain ela muaz textiles

Shopping Di Jalan Tuanku Abdul Rahman Kuala Lumpur

Diterbitkan pada Tuesday, 19 February 2013 Pukul 12.27

Hasilnya 3 helai kain pasang berharga RM50 sepasang. Mia punya yang warna biru dan putih tu. Selepas itu, kami pergi ke kedai muaz textiles (deretan Sogo) yang menjual pakaian dan tudung. Memang betul-betul murah 

Adanya.kau.untukku: Kedai Tudung Murah

Diterbitkan pada Thursday, 3 November 2011 Pukul 14.00

AdanyaKauUntukku November 3, 2011 at 5:45 PM. @Erna bawal ilek tapi tudung sarung dan selendang banyak giler as well as kain cotton pun ada. kak ila, ni afne br tahu. yg pernah pegi dkt dgn semua house. kedai dia menjunam ke bwh tu kan? tp aritu pegi jln tar afne nmpk lg 1 kedai muaz textile kt deret kedai bunga. tak tau le slh nmpk ke apa. ReplyDelete. AdanyaKauUntukku November 4, 2011 at 9:49 AM. @Afne deret kedai bunga?? sama kedai ngan akak 

My Mobile Blog: Muaz Textile Offer

Diterbitkan pada Sunday, 5 July 2009 Pukul 21.36

muaz Textile Offer. Posted by My Famili and Everyday real life at 7/05/2009 10:36:00 PM. Noments: Post ament · Newer Post Older Post Home. Subscribe to: Postments (Atom). Time Home Town. Solat Time 

Miss Nf: Shopping-muaz Textile,jalan Tar...

Diterbitkan pada Friday, 30 May 2014 Pukul 8.28

Assalamualaikum.. hye ||^_^|| senyum sikit. first, entry ni aq buat berdasarkan pengalaman aq la, special for kaum hawa. haha haktuih :P okey meh aq nak story pasal kedai jalan tar. jalan tar ni kat KL, dekat dgn Sogo. dia 

Kedai Muaz Textiles: Tumpuan Penggemar Tudung Dan...

Diterbitkan pada Saturday, 5 February 2011 Pukul 18.32

Pekedai lain akan menjual selendang jenis ini dalam harga Rm18 ke atas tapi kat muaz textiles RM10 pernah borong pertama kali dan terakhirkualiti kain x brapa sgt tp memang murahcustomer sy memilih sikit.

It's Zachikha: Tudung

Diterbitkan pada Tuesday, 11 May 2010 Pukul 8.48

Kualiti tudung n kain di tahap sederhana. If u really pandy cari and padai jaga and gayakan, I don't think you have problem. Sure berbaloi. They have variety of tudung and kain. Go, now! muaz TEXTILE Tumpang lalu yea 

Ashgive.com: Membeli Tudung Di Muaz Textile

Diterbitkan pada Sunday, 7 August 2011 Pukul 7.48

Harga dia murah banding korang beli kat deretan gerai ramadhan kat jalan TAR.. kalau kat gerai gerai diorang jual dalam RM 15.. tapi kat muaz Textile RM 9.80 jak.. quality kain exactly sama.. banyak jenis tudung dan harga 

Kedai Kain Paling Murah Di Jalan Tar @ Kedai Muaz Textiles

Diterbitkan pada Monday, 23 July 2012 Pukul 8.40

Memang rambang mata tengok, terlampau bnyk kedai yg jual kain pasang, tudung, baju kurung siap dll. sy suggestkan anda langkah lah masuk Kedai muaz textiles. Tengok apa yg ada, di sini mmg murah dr kedai yg lain.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X