Blast Freezer digunakan untuk pendinginan beku secara cepat dengan target temperatur – 35 deg C sampai dengan – 40 deg C. Tujuan digunakan Blast Chiller dan blast freezer adalah: 1. Menghindari kontaminasi bakteri. 2. Mempertahankan cita rasa makanan tetap terjaga 3. Menghindari pengurangan kadar air 4. Mempertahankan kadar nutrisi tetap terjaga Air

What's New?

kain ela muaz textiles

Kedai Muaz Textiles

Diterbitkan pada Saturday, 5 February 2011 Pukul 18.32

Kedai Muaz Textiles: Tumpuan Penggemar Tudung dan Selendang Pelbagai Fesyen pernah borong pertama kali dan terakhirkualiti kain x brapa sgt tp memang murahcustomer sy memilih sikit February 5, 2011 at 

Kedai Kain Paling Murah Di Jalan Tar @ Kedai Muaz Textiles

Diterbitkan pada Monday, 23 July 2012 Pukul 8.40

memang rambang mata tengok, terlampau bnyk kedai yg jual kain pasang, tudung, baju kurung siap dll. sy suggestkan anda langkah lah masuk Kedai Muaz Textiles. Tengok apa yg ada, di sini mmg murah dr kedai yg lain.

Jalan @ Masjid India 31/01/2015

Diterbitkan pada Sunday, 1 February 2015 Pukul 16.14

Tujuan utama aku biasa la Muaz Textile la kantp masa tu Muaz belum buka lagi Aku berdua je dengan AlifLenggang kan di LRT Masjid Jamek Jln punya jln aku terpandang Habis dah settle kain- kain ela kena la cari kain utk baju melayu abg aku lakmereka kan nak sendondon kan.harga kain ni RM14.90 semetertawar-tawar dapat la RM14.00 semeter Habis je membayar semua harga kain tukami pun beredar la..nk cari tudung Neelofar yg SIL aku 

Iera Emilly : Bercuti Di Kuala Lumpur

Diterbitkan pada Monday, 24 December 2012 Pukul 9.25

memang rambang mata tengok, terlampau bnyk kedai yg jual kain pasang, tudung, baju kurung siap dll. aku suggestkan korang langkah lah masuk Kedai Muaz Textiles. Tengok apa yg ada, di sini mmg murah dr kedai yg lain.

Haihayahai.blogspot: Org Berbudi Kita Berbahasa

Diterbitkan pada Monday, 28 January 2013 Pukul 11.38

Seronok tgk depa 'naik sheikh' pilih tudung murah2 kt Muaz Textile. Sy pun ada jg hasil tgkapannya. Mula la sy mcm tkebil2 rasa susah hati plak dh sbb rasa mcm 'paksa' depa beli kain ela :( Habis shopping kt situ we 

Aisha-and-reallife: Visit My Sista..

Diterbitkan pada Monday, 2 May 2011 Pukul 17.31

Esoknya jumaat, pas lunch kat rumah, kitorg kuar semua nak star LRT ja nak ke jalan TAR..tujuan utama mestila nak carik kain pasang buat baju raya..sioknyaa..nek rabun bijik mata nak milih..dapat la membeli kat mak, adik ngn jiran dapat skali..haha..kain utk baju raya dan buat pakai kerja..kakak aku bawak ke muaz textile mmg murah2 kedai tu jual..lepas da soping semua tu, ke SOGO la pulak..ada sale..penattt tp sronok sbb dapat kuar sama2 jalan..sblm pulang 

Shopping Di Jalan Tuanku Abdul Rahman Kuala Lumpur

Diterbitkan pada Tuesday, 19 February 2013 Pukul 12.27

Hasilnya 3 helai kain pasang berharga RM50 sepasang. Mia punya yang warna biru dan putih tu. Selepas itu, kami pergi ke kedai Muaz Textiles (deretan Sogo) yang menjual pakaian dan tudung. Memang betul-betul murah 

Kalau Dah Jodoh: Kain Lace For Family:-)...

Diterbitkan pada Tuesday, 13 December 2011 Pukul 7.51

aku p beli kat Muaz Textile dekat Jalan TAR.aku teros pegi sana sebab aku dah penah tengok kain lace kat situ murahand corak die not bad jugaklah ini ler di antara kain-kain yang ada kat sana.=). Sebenarnya banyak 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -