What's New?

kain ela muaz textiles

Unauthorized Autobiography Of Me: Pre-wedding Jitters

Diterbitkan pada Monday, 1 October 2012 Pukul 13.02

pre-wedding jitters so we went to kain pasang hunting last Saturday, me, my mom, my brother and my soon-to-be SIL. Eagerly went to Jakel So, how we solved this issue? we opted for less popular stores that offer much much better materials with affordable price. and if you're really on tight budget but still want to look good, you can try Muaz Textile at Jalan Masjid India as they have very nice kain lace at RM13.00++ per meter! Posted by zawani badri at Monday, 

Iera Emilly : Bercuti Di Kuala Lumpur

Diterbitkan pada Monday, 24 December 2012 Pukul 9.25

memang rambang mata tengok, terlampau bnyk kedai yg jual kain pasang, tudung, baju kurung siap dll. aku suggestkan korang langkah lah masuk Kedai Muaz Textiles. Tengok apa yg ada, di sini mmg murah dr kedai yg lain.

Haihayahai.blogspot: Org Berbudi Kita Berbahasa

Diterbitkan pada Monday, 28 January 2013 Pukul 11.38

Seronok tgk depa 'naik sheikh' pilih tudung murah2 kt Muaz Textile. Sy pun ada jg hasil tgkapannya. Mula la sy mcm tkebil2 rasa susah hati plak dh sbb rasa mcm 'paksa' depa beli kain ela :( Habis shopping kt situ we 

Shopping Di Jalan Tuanku Abdul Rahman Kuala Lumpur

Diterbitkan pada Tuesday, 19 February 2013 Pukul 12.27

Hasilnya 3 helai kain pasang berharga RM50 sepasang. Mia punya yang warna biru dan putih tu. Selepas itu, kami pergi ke kedai Muaz Textiles (deretan Sogo) yang menjual pakaian dan tudung. Memang betul-betul murah 

Yaya Ayarus: Bridemaid Attire :)

Diterbitkan pada Wednesday, 6 February 2013 Pukul 9.01

haaaaaaa. di kuala lumpur ni, kain lace termurah yaya rasa memang. di Muaz Textile, Jalan Tar ni hah :) ulang sekali lagi, lace murah serupa bandung ada di Muaz Textile ni haaaaaa. mai mai beli sini k. sharing is caring :).

Wedding Preparation Episode Ii : Beli Kain

Diterbitkan pada Tuesday, 10 February 2009 Pukul 8.22

Tp sblm tu jakel ada wat promotion utk ken2 ela dia yg lain. Cantik sgt. Mak suke. Pelagi, sempat la grab kan ngan cima2 skali hangkut. Pehtu ktorang trus kan perjalanan gi Muaz textile. Kdi kain ni giler murah ok. Byk plak tu 

Alw!z B3 My Baby: Merambang Di Nagoya Pulak!

Diterbitkan pada Wednesday, 27 July 2011 Pukul 14.27

lepas kelabu mata kat Muaz Textiles, kami gerak ke Nagoya pulak! Nagoya ni memang tempat feberet saya nak cari kain pasang since form 4 lagi.. time tu kan dah dok asrama, so kena pakai baju kurung manjang selalunya 

Kedai Kain Paling Murah Di Jalan Tar @ Kedai Muaz Textiles

Diterbitkan pada Monday, 23 July 2012 Pukul 8.40

memang rambang mata tengok, terlampau bnyk kedai yg jual kain pasang, tudung, baju kurung siap dll. sy suggestkan anda langkah lah masuk Kedai Muaz Textiles. Tengok apa yg ada, di sini mmg murah dr kedai yg lain.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Promosikan juga produk maupun jasa Anda di media periklanan gratis IklanDB.com

X