What's New?

kain ela muaz textiles

Kalau Dah Jodoh: Kain Lace For Family:-)...

Diterbitkan pada Tuesday, 13 December 2011 Pukul 7.51

aku p beli kat Muaz Textile dekat Jalan TAR.aku teros pegi sana sebab aku dah penah tengok kain lace kat situ murahand corak die not bad jugaklah ini ler di antara kain-kain yang ada kat sana.=). Sebenarnya banyak 

Kalau Dah Jodoh: Baju Pengantin Murah!!!!

Diterbitkan pada Wednesday, 3 October 2012 Pukul 13.33

oklah tanpa melengahkan masa dan memanjangkan lagi cerita, jom tengok kedai apa yang MURAH sangat nidulu aku pernah buat satu entry berkenaan Kain Lace for Family, kedai yang sama iaitu Muaz Textile jugak ada 

Haihayahai.blogspot: Org Berbudi Kita Berbahasa

Diterbitkan pada Monday, 28 January 2013 Pukul 11.38

Seronok tgk depa 'naik sheikh' pilih tudung murah2 kt Muaz Textile. Sy pun ada jg hasil tgkapannya. Mula la sy mcm tkebil2 rasa susah hati plak dh sbb rasa mcm 'paksa' depa beli kain ela :( Habis shopping kt situ we 

Shopping Di Jalan Tuanku Abdul Rahman Kuala Lumpur

Diterbitkan pada Tuesday, 19 February 2013 Pukul 12.27

Hasilnya 3 helai kain pasang berharga RM50 sepasang. Mia punya yang warna biru dan putih tu. Selepas itu, kami pergi ke kedai Muaz Textiles (deretan Sogo) yang menjual pakaian dan tudung. Memang betul-betul murah 

Unauthorized Autobiography Of Me: Pre-wedding Jitters

Diterbitkan pada Monday, 1 October 2012 Pukul 13.02

pre-wedding jitters so we went to kain pasang hunting last Saturday, me, my mom, my brother and my soon-to-be SIL. Eagerly went to Jakel So, how we solved this issue? we opted for less popular stores that offer much much better materials with affordable price. and if you're really on tight budget but still want to look good, you can try Muaz Textile at Jalan Masjid India as they have very nice kain lace at RM13.00++ per meter! Posted by zawani badri at Monday, 

Yaya Ayarus: Bridemaid Attire :)

Diterbitkan pada Wednesday, 6 February 2013 Pukul 9.01

haaaaaaa. di kuala lumpur ni, kain lace termurah yaya rasa memang. di Muaz Textile, Jalan Tar ni hah :) ulang sekali lagi, lace murah serupa bandung ada di Muaz Textile ni haaaaaa. mai mai beli sini k. sharing is caring :).

Iera Emilly : Bercuti Di Kuala Lumpur

Diterbitkan pada Monday, 24 December 2012 Pukul 9.25

memang rambang mata tengok, terlampau bnyk kedai yg jual kain pasang, tudung, baju kurung siap dll. aku suggestkan korang langkah lah masuk Kedai Muaz Textiles. Tengok apa yg ada, di sini mmg murah dr kedai yg lain.

Kedai Kain Paling Murah Di Jalan Tar @ Kedai Muaz Textiles

Diterbitkan pada Monday, 23 July 2012 Pukul 8.40

memang rambang mata tengok, terlampau bnyk kedai yg jual kain pasang, tudung, baju kurung siap dll. sy suggestkan anda langkah lah masuk Kedai Muaz Textiles. Tengok apa yg ada, di sini mmg murah dr kedai yg lain.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Promosikan juga produk maupun jasa Anda di media promosi gratis PromoGratis.net

X