What's New?

kain ela muaz textiles

Yaya Ayarus: Bridemaid Attire :)

Diterbitkan pada Wednesday, 6 February 2013 Pukul 9.01

haaaaaaa. di kuala lumpur ni, kain lace termurah yaya rasa memang. di Muaz Textile, Jalan Tar ni hah :) ulang sekali lagi, lace murah serupa bandung ada di Muaz Textile ni haaaaaa. mai mai beli sini k. sharing is caring :).

Shopping Di Jalan Tuanku Abdul Rahman Kuala Lumpur

Diterbitkan pada Tuesday, 19 February 2013 Pukul 12.27

Hasilnya 3 helai kain pasang berharga RM50 sepasang. Mia punya yang warna biru dan putih tu. Selepas itu, kami pergi ke kedai Muaz Textiles (deretan Sogo) yang menjual pakaian dan tudung. Memang betul-betul murah 

Raya Dan Jalan Tuanku Abdul Rahman

Diterbitkan pada Saturday, 19 July 2014 Pukul 20.50

Nasib baik.. MIJ kasi RM200 buat belanja.. Merasa gak laaa aku shop2 sket-sket :). Pastu lintas jalan pi Arked yg banyak jual kain ela, telekung ngn tudung tu. Lepas tu pi MUAZ Textile.. Bukan cari tudung aku.. Makcik kecit ni nak SODONG.. Dah bape kali di minta nak tudung.. Kali ni baru dapat yang sesuai dengan dia.. Suka laa sangat tu Gambar-gambar atas bukan aku snap.. Tak berani aku nak asyik kuar HP.. Dah laa HP baru lak tu :)) Semua aku google je 

Haihayahai.blogspot: Org Berbudi Kita Berbahasa

Diterbitkan pada Monday, 28 January 2013 Pukul 11.38

Seronok tgk depa 'naik sheikh' pilih tudung murah2 kt Muaz Textile. Sy pun ada jg hasil tgkapannya. Mula la sy mcm tkebil2 rasa susah hati plak dh sbb rasa mcm 'paksa' depa beli kain ela :( Habis shopping kt situ we 

Kedai Kain Paling Murah Di Jalan Tar @ Kedai Muaz Textiles

Diterbitkan pada Monday, 23 July 2012 Pukul 8.40

memang rambang mata tengok, terlampau bnyk kedai yg jual kain pasang, tudung, baju kurung siap dll. sy suggestkan anda langkah lah masuk Kedai Muaz Textiles. Tengok apa yg ada, di sini mmg murah dr kedai yg lain.

Iera Emilly : Bercuti Di Kuala Lumpur

Diterbitkan pada Monday, 24 December 2012 Pukul 9.25

memang rambang mata tengok, terlampau bnyk kedai yg jual kain pasang, tudung, baju kurung siap dll. aku suggestkan korang langkah lah masuk Kedai Muaz Textiles. Tengok apa yg ada, di sini mmg murah dr kedai yg lain.

Nabilahs: Tar & Lbs

Diterbitkan pada Saturday, 5 June 2010 Pukul 18.16

ada satu kedai ni nama dia MUAZ TEXTILE dalam kedai tu banyaakkkkkkkk gilaaaaaaaaaa tudunggggg..kain-kain kat situ tak cantik sangat tapi memang murah bebkain lace+satin rm40 tapi lace tak lawa..heheh..kalau u all ni jenis takde taste macam si merak mungkin u all akan beli la. i was trying to find kain for my sis's wedding and kain baju eh yg biasa semangat baju raya ni perempuan la..sampai 4,5 pasang heee. June 6, 2010 at 5:30 PM · Post a Comment.

Wedding Preparation Episode Ii : Beli Kain

Diterbitkan pada Tuesday, 10 February 2009 Pukul 8.22

Tp sblm tu jakel ada wat promotion utk ken2 ela dia yg lain. Cantik sgt. Mak suke. Pelagi, sempat la grab kan ngan cima2 skali hangkut. Pehtu ktorang trus kan perjalanan gi Muaz textile. Kdi kain ni giler murah ok. Byk plak tu 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Promosikan juga produk maupun jasa Anda di media periklanan gratis IklanDB.com

X