What's New?

kain ela muaz textiles

loading...

Kedai Muaz Textiles: Tumpuan Penggemar Tudung

Diterbitkan pada Saturday, 22 July 2017 Pukul 3.39

Muaz Textiles terletak di lorong sebelahnya. hoyeah. suke muaz jugak! tp kadang2 dpt yg kain x best~ :(February 6, 2011 at 1:51 AM kalau pegi Jalan TAR mesti nak singgah kedai Muaz Textiles. tudung/shawl dalam tu semua murah² belaka. tak tercapai dek akal kemurahan die.. huhuhu.. tapi haitu Nampa tak longgokan kain seblah banner Muaz kat atas, semalam diorang longgok samping sampin kat situ, diorang pun ada cerita pasal Muaz Textiles menerima tempahan menjahit baju kurung dewasa dan kanak juga menerima tempahan menjahit manik,labuci dan sulaman reben serta menjual barang seperti kain ela,tudung .

Muaz Textile Jalan Tuanku Abdul Rahman

Diterbitkan pada Saturday, 22 July 2017 Pukul 3.39

See 106 photos and 17 tips from 2068 visitors to Muaz Textile. "A good place where you can buy shawl, tudung, and etc at a great price!" Adik ipar aku cakap kawasan tu ada tempat jual kain borong, jadi based on aku p nama kedai tu Muaz Textile, kain pasang set RM20 , kain Thai Silk RM20 jugak. Kedai Tudung Murah - Muaz Textiles, Jalan Tuanku Abdul Rahman (TAR) Assalamualaikum. as well as kain cotton pun ada.. baju kurung cotton blouse .

Promosi Kain Pasang / Kain Ela Terkini 2012

Diterbitkan pada Saturday, 22 July 2017 Pukul 3.39

Kedai kain pasang online, online textile shop, kain ela, tudung, kain pasang terkini. POLY CREPE (AMOZEN KAIN) Difference between SSH TEXTILE and other Retail Textile: - We are doing our own " Design " on the fabric Subscribe for email updates: Get more shiny goodness in your inbox! Subscribe and be the first to hear news, offers and updates for the sharkie community! Pemborong Tudung Terbesar di Malaysia | 70,000 SATISFIED CUSTOMERS.

Alw!z B3 My Baby: Muaz Textiles L Hari² Pun Megasale!

Diterbitkan pada Saturday, 22 July 2017 Pukul 3.39

Muaz Textiles - terletak Baju kurung siap berjahit hanya RM43. mostly kain cotton lah! kalau kat luar harga dalam RM50 kan? tapi saya tengok cotton die jenis Di sini kami menjual pelbagai produk kain ela (textile) yang bermutu tinggi, harga berpatutan dan eksklusif. Silalah klik dan selamat menjamu mata Visit Kain Ela Textile's Facebook Page for the latest reviews, updates, photos, and videos. @eladiey, Nuraqilah Syuhaida- E-la Adiey, Instaliga, Instagram.

Kedai Kain Paling Murah Di Jalan Tar @ Kedai Muaz Textiles

Diterbitkan pada Saturday, 22 July 2017 Pukul 3.39

memang rambang mata tengok, terlampau bnyk kedai yg jual kain pasang, tudung, baju kurung siap dll. Harap Muaz Textiles ini lebih bertimbang rasa, See 7 photos and 2 tips from 169 visitors to Muaz Textiles. "Kini telah ditutup. Pada anda yang ingin mencari lagi kain dari Muaz Textiles, sila ke" A and F A&F Textiles @ Kain Ela Online @ kain1.com started in 2008, selling various kind of textiles. We have strong network with manufactures, suppliers and Haa, siapa yang nak , cepatlah ke kedai MUAZ. Gambar kain yang Amy ambil ni di kedai Muaz berdekatan LRT dan PUTRA Masjid Jamek, berhampiran dengan Wisma Yakin..

Kain Ela Textile

Diterbitkan pada Saturday, 22 July 2017 Pukul 3.39

Kain Ela Textile. 3,647 likes · 7 talking about this · 2 were here. Shopping & Retail Mak aihh.. mau tak cair? Tapi tak pe. Aku tak berkenan dengan kain pasang buat masa ini sebab stok tahun ni dah pun cukup. Karpet pun ada jual, tapi kami tak mau. Kain ela online A&K Textile kami di A&K Textile online membawakan kemudahan membeli belah kain ela dengan harga yang berpatutan.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -