What's New?

kain ela muaz textiles

Haihayahai.blogspot: Org Berbudi Kita Berbahasa

Diterbitkan pada Monday, 28 January 2013 Pukul 11.38

Seronok tgk depa 'naik sheikh' pilih tudung murah2 kt Muaz Textile. Sy pun ada jg hasil tgkapannya. Mula la sy mcm tkebil2 rasa susah hati plak dh sbb rasa mcm 'paksa' depa beli kain ela :( Habis shopping kt situ we 

Kalau Dah Jodoh: Kain Lace For Family:-)...

Diterbitkan pada Tuesday, 13 December 2011 Pukul 7.51

aku p beli kat Muaz Textile dekat Jalan TAR.aku teros pegi sana sebab aku dah penah tengok kain lace kat situ murahand corak die not bad jugaklah ini ler di antara kain-kain yang ada kat sana.=). Sebenarnya banyak 

Iera Emilly : Bercuti Di Kuala Lumpur

Diterbitkan pada Monday, 24 December 2012 Pukul 9.25

memang rambang mata tengok, terlampau bnyk kedai yg jual kain pasang, tudung, baju kurung siap dll. aku suggestkan korang langkah lah masuk Kedai Muaz Textiles. Tengok apa yg ada, di sini mmg murah dr kedai yg lain.

Yaya Ayarus: Bridemaid Attire :)

Diterbitkan pada Wednesday, 6 February 2013 Pukul 9.01

haaaaaaa. di kuala lumpur ni, kain lace termurah yaya rasa memang. di Muaz Textile, Jalan Tar ni hah :) ulang sekali lagi, lace murah serupa bandung ada di Muaz Textile ni haaaaaa. mai mai beli sini k. sharing is caring :).

Unauthorized Autobiography Of Me: Pre-wedding Jitters

Diterbitkan pada Monday, 1 October 2012 Pukul 13.02

so we went to kain pasang hunting last Saturday, me, my mom, my brother and my soon-to-be SIL. Eagerly went to Jakel as our first destination without even having our breakfast. So, we went up to the lace department and I 

Kedai Kain Paling Murah Di Jalan Tar @ Kedai Muaz Textiles

Diterbitkan pada Monday, 23 July 2012 Pukul 8.40

memang rambang mata tengok, terlampau bnyk kedai yg jual kain pasang, tudung, baju kurung siap dll. sy suggestkan anda langkah lah masuk Kedai Muaz Textiles. Tengok apa yg ada, di sini mmg murah dr kedai yg lain.

Shopping Di Jalan Tuanku Abdul Rahman Kuala Lumpur

Diterbitkan pada Tuesday, 19 February 2013 Pukul 12.27

Hasilnya 3 helai kain pasang berharga RM50 sepasang. Mia punya yang warna biru dan putih tu. Selepas itu, kami pergi ke kedai Muaz Textiles (deretan Sogo) yang menjual pakaian dan tudung. Memang betul-betul murah 

Wedding Preparation Episode Ii : Beli Kain

Diterbitkan pada Tuesday, 10 February 2009 Pukul 8.22

Tp sblm tu jakel ada wat promotion utk ken2 ela dia yg lain. Cantik sgt. Mak suke. Pelagi, sempat la grab kan ngan cima2 skali hangkut. Pehtu ktorang trus kan perjalanan gi Muaz textile. Kdi kain ni giler murah ok. Byk plak tu 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.

X