kain ela muaz textiles

Miss Nf: Shopping-muaz Textile,jalan Tar...

Diterbitkan pada Friday, 30 May 2014 Pukul 8.28

Shawl. ni mak sedare aq yg beli. dekat muaz textile jgk. harga? i dont know :P. Kemeja Perempuan. harga xsampai RM25 jgk. haa. ni gamba aq pakai kemeja kat atas tu. yellow kaler punye. *INFO 2014 : muaz Textile ni ada 

Kedai Kain Paling Murah Di Jalan Tar @ Kedai Muaz Textiles

Diterbitkan pada Monday, 23 July 2012 Pukul 8.40

Memang rambang mata tengok, terlampau bnyk kedai yg jual kain pasang, tudung, baju kurung siap dll. sy suggestkan anda langkah lah masuk Kedai muaz textiles. Tengok apa yg ada, di sini mmg murah dr kedai yg lain.

Kedai Muaz Textiles: Tumpuan Penggemar Tudung Dan...

Diterbitkan pada Saturday, 5 February 2011 Pukul 18.32

Pekedai lain akan menjual selendang jenis ini dalam harga Rm18 ke atas tapi kat muaz textiles RM10 pernah borong pertama kali dan terakhirkualiti kain x brapa sgt tp memang murahcustomer sy memilih sikit.

Shopping Di Muaz Textile

Diterbitkan pada Sunday, 16 June 2013 Pukul 20.53

Label: beli pakaian dengan harga borong, Jalan TAR, Kedai harga murah, membeli belah cara berhemah, muaz Textile, Shopping di Jalan TAR, tempat shopping murah . Suami Suka Baca Blog Isteri ?? Rendang Daging Tuntutan Rasa; Mee Maggi, Cepat Dimasak, Sedap Dimakan Mia at Giant Kemuning; Mama,..Jangan Jemur kain di Luar.Nanti Hangittt nfj boutique mini giveaway :); 4th YEAR YANA CRAFT GIVEAWAY; My Princess Mia; Keluarga Lesung 

Adanya.kau.untukku: Kedai Tudung Murah

Diterbitkan pada Thursday, 3 November 2011 Pukul 14.00

@Erna bawal ilek tapi tudung sarung dan selendang banyak giler as well as kain cotton pun ada.. baju kurung cotton blouse.macam2lah. ReplyDelete kak ila, ni afne br tahu. yg pernah pegi dkt dgn semua house. kedai dia menjunam ke bwh tu kan? tp aritu pegi jln tar afne nmpk lg 1 kedai muaz textile kt deret kedai bunga. tak tau le slh nmpk ke apa. ReplyDelete · AdanyaKauUntukku November 4, 2011 at 9:49 AM. @Afne deret kedai bunga?? sama kedai ngan 

My Life Is Not Easy As 1,2 3®: \kedai Tudung Paling Murah Di...

Diterbitkan pada Tuesday, 14 December 2010 Pukul 13.14

Daku pun tawaf satu jln tar dan jumpaaaa.. muaz TEXTILE No.185,Tingkat G, Globe Silk Store,Jalan TAR 50100 KL 03-26944030 *rajin kan aku salin alamat dari plastik kedai ni huhuhu. ~tudung murah!~. ~banyak pilihan~.

Ashgive.com: Membeli Tudung Di Muaz Textile

Diterbitkan pada Sunday, 7 August 2011 Pukul 7.48

Harga dia murah banding korang beli kat deretan gerai ramadhan kat jalan TAR.. kalau kat gerai gerai diorang jual dalam RM 15.. tapi kat muaz Textile RM 9.80 jak.. quality kain exactly sama.. banyak jenis tudung dan harga 

Shopping Di Jalan Tuanku Abdul Rahman Kuala Lumpur

Diterbitkan pada Tuesday, 19 February 2013 Pukul 12.27

Hasilnya 3 helai kain pasang berharga RM50 sepasang. Mia punya yang warna biru dan putih tu. Selepas itu, kami pergi ke kedai muaz textiles (deretan Sogo) yang menjual pakaian dan tudung. Memang betul-betul murah 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X