What's New?

kaki ayam skali pukul mati

Terbongkar – 5 Tip Mengelak Bilik Hotel Berhantu Di Malaysia

Diterbitkan pada Wednesday, 22 March 2017 Pukul 0.41

Ada banyak resort di yang letaknya tersorok nun jauh di ceruk kampung. Contohnya Resort Tok Senik, Langkawi. Ada juga hotel yang nun jauh di atas bukit seperti First Sekarang timbul satu persoalan besar tentang pihak manakah yang berbohong tentang isu persaraan awal bekas pegawai kanan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia, Dato .

'kalau Tau Lelaki Aku Pergi Tempat Macam Tu Lagi

Diterbitkan pada Thursday, 23 March 2017 Pukul 16.24

Biasanya suami je yang selalu mengurut badan, kalau saya teman pun urut kaki jela.. Sejak berpindah rumah sendiri ni kami pun tak tau tempat nak mengurut.siapa kata lawatan raja salman sudah melenyapkan isu wang rm2,600 juta?.

Kssronline.com Kssr, Dskp, Upsr, Linus: Sistem Aplikasi

Diterbitkan pada Wednesday, 22 March 2017 Pukul 1.31

Anonymous said dari pukul 1am tadi sampai sekarang 3am baru boleh key in 5 orang pelajar jer disebabkan surver yg kejap2 jam or lembap nak mampusmcm xder benda .

Petua Ubat Gastrik

Diterbitkan pada Thursday, 23 March 2017 Pukul 17.22

salam alhamdulilah petua ni memang magic mkn ubat hoospital bergantang gantang tk sembuh gastrik… mkn bawang putih ni baru mkn smlm pukul 12mlm td terus lega fuhhh .

Anzalna Dedah Kisah Neelofa Yang Busuk Hati

Diterbitkan pada Monday, 20 March 2017 Pukul 22.12

dah terbukti abang nara takde la bias sgt. dia ttp keluarkan cite ni walhal dia pon slh sorg kipas susah mati neelofa. HA HA HA. Sincerely, Kipas susah mati nara. ;p.

Scam Alert: Sms Cabutan Bertuah Power Root

Diterbitkan pada Monday, 20 March 2017 Pukul 22.47

Terima kasih saudara kerana memaparkan isu sms scam ini kepada pembaca blog saudara. Untuk pengetahuan saudara saya salah seorang kakitangan syarikat Power Root dan .

Tangga Gaji Guru Sekolah Dg52 Vs Gaji Pensyarah Universiti

Diterbitkan pada Saturday, 18 March 2017 Pukul 19.15

Tangga gaji bagi DG52 P1T1 bermula pada RM4900.47 manakala DS52 bermula pada RM4573.47. Ini bermakna DS52 lebih rendah sebanyak RM327.00. Walaupun gaji akhir .

Kisah Cinta Uncle Seekers Dan Siti Aishah/aisyah, Bekas

Diterbitkan pada Wednesday, 22 March 2017 Pukul 15.00

Siapa yang tidak kenal dengan Siti Aishah, bekas permaisuri Agong suatu ketika dahulu. Alkisahnya, Uncle Seekers di dalam blognya telah membuat satu pendedahan .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -