What's New?

kaki ayam skali pukul mati

Intanurulfateha Her Stories :

Diterbitkan pada Friday, 17 June 2016 Pukul 2.48

Sampai LCCT dalam pukul 6 pagi. Gate tutup pukul 6.40 pagi. Flight pukul 7 pagi. So, sebelum tu, breakfast dulu. Lepas setel check in, flight pun berlepas..

Rediculously In Red

Diterbitkan pada Tuesday, 21 June 2016 Pukul 6.03

Salam and good day REaDers. Hari ni hari kedua aku di Ho Chi Minh City, Vietnam. aku menetap di Mai Vuong Sai Gon Hotel. 4 minit berjalan dari Ben Thanh .

Mama2r ~ All About Breastfeeding

Diterbitkan pada Wednesday, 15 June 2016 Pukul 12.51

Mama2R ~ All About Breastfeeding | Health | Beauty | Vitamins I am not a doctor nor a physician, neither am I a medical expert. However, I can assure you that MY TEAM Antara makanan yang selalu i order dekat sini ialah XXL Crispy Chicken (angkat dua ibu jari kaki eh, tangan. Ayam dia tanpa tulang. Macam ala-ala Chicken Chop tapi .

Tips Pengobatan Penyakit Santet/guna Guna

Diterbitkan pada Tuesday, 21 June 2016 Pukul 13.27

Untuk mengobati penyakit akibat santet atau guna guna, pernah saya tulis beberapa waktu yang lalusaya tulis lagi untuk memperjelas atau bagi pembaca yang sulit Be yourself. People don't have to like you, but you don't have to care. If they don't know you personally, don't take it personal. You were born to be a original..

Kisah Pengalaman Sepanjang Melahirkan Bunga :)

Diterbitkan pada Tuesday, 21 June 2016 Pukul 19.32

haiiiii semuaaaaaa. :) yes, aku amek masa 43 hari untuk recall balik segala apaa yang aku lalui sepanjang prosesss bersalin kan bunga. sebenarnyaa dah lamaaa nak .

About Nurhana Tirtaamijaya

Diterbitkan pada Sunday, 19 June 2016 Pukul 4.25

Nurhana klas 2 SMA Negri 1 Bogor 1960. Dan Pomdam IX Udayana Denpasar Bali, 1990. Dan Pomdam V Brawijaya, Surabaya, 1994. Dan Pomdam V Brawijaya, Surabaya, 1994.

Penanaman Pakar Rumput

Diterbitkan pada Thursday, 16 June 2016 Pukul 3.17

Selepas penyediaan tapak, tentulah kita akan menanam rumput kita. Dengan mengandaikan di depan kita sekarang ada kawasan yang akan kita tanam rumput siap.

Kamus Bahasa Terengganu

Diterbitkan pada Friday, 24 June 2016 Pukul 4.05

Kamus Bahasa Terengganu 1. Kamus Bahasa / Seleng / Slang / Dialek / Loghat TerengganuLoghat Tranung kiter ni kasor sket bagi sesetengah orang..

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -