What's New?

kaki ayam skali pukul mati

Kipil: Teka-teki..

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

1. burung aper kaki dier kat kaki, sayap dier kat kaki, paruh dier kat kaki, mata dier pun kat kaki? (burung kena pijak) 2. lalat ader enam kaki, hinggap atas seketul tahi kaki dier tinggal beraper? ( tinggal 5 , 1 tutup idung) 3. ulat Selepas penyediaan tapak, tentulah kita akan menanam rumput kita. Dengan mengandaikan di depan kita sekarang ada kawasan yang akan kita tanam rumput siap Kita boleh tanam rumput dengan tiga jenis kaedah. i. bijibenih. .: Assalamualaikum:.Masa duk kat Seoul ritu, kemain aku berpindah randah GH. Saje. Baru thrill sikit backpacker nubis walaupun duk mengheret baggage memalam dalam dingin sejuk bawah 3 darjah selsius….

When The Story Begins.....

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Salam readerskali ni sy nak post resepi kek plakactually dh lama berniat nak buat kek lumut ni tp asyik delay je sbb xsempat plus kesuntukan masanak buat masa raya aritu tp raya dlm pantangso mmg xmasuk dapur la ( PEMBERITAHUAN - Entry ini sudah ditambah baikkan. Enjoy to prepare your family meals! - Erynz 6 Januari 2016) Assalammualaikum Bila anak-anak dah mula sekolah, perkara yang paling memeningkan ialah apa lar menu . Aku kembali menginjakkan kaki di Bandung. Kedatangan yang tak direncanakan. Ide ke Bandung benar-benar sebuah keisengan yang menjadi nyata. Di saat saya sedang asyik-asyiknya berleha-leha di Yogya dan….

Dapur Tanpa Sempadan...: Ayam Goreng Kicap

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

HaSue said Kalo versi saya lak kan cik mat..tak perlu goreng dulu..terus tumis ngan perencah tu skali tp tunggu jus ayam tu nak kering baru tambah air n tunggu empuk..dgn begini rempah semua meresap je rasanya..hehe .

L.o.v.e

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Dari bulan 12 aritu kite dah plan nak bawak Dina dan Aish pegi baby spa. Tapi tunggu suami free skit sebab biaseleeeeee, suami saya akhir tahun dia sibuk banyak. Kite pun paham je la kan. Lalu, 5 Januari 2015, kebetulan kite .

Mama2r ~ All About Breastfeeding

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Sebelum ni saya dah share tentang sumber protein haiwan seperti ayam yang lebih terdedah kepada bahan kimia. Jadi, selain protein haiwan, kita boleh pilih protein tumbuhan. Tapi, untuk mendapatkan protein daripada tumbuhan .

Kamus Bahasa Terengganu

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Kamus Bahasa Terengganu 1. Kamus Bahasa / Seleng / Slang / Dialek / Loghat TerengganuLoghat Tranung kiter ni kasor sket bagi sesetengah Clipping is a handy way to collect and organize the most important .

Nice To See, Nice To Eat

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Dah masuk 13 January 2016 baru nak ucap Selamat Tahun Baru Belum terlambat lagi kotBaru nak 2 minggu..Eh cewahhh Aku tau ramai orang tengah excited sebab route ke NZ telah dibuka semulaBetul tak? Tak payah .

Nonton The Walking Dead Season 6 Subtitle Indonesia

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Kayaknya bukan glend yg mati…kalo di versi komik memang glent yg mati,tp bukan berarti juga filmnya ngikutin komik…setau saya glent berada disamping mobil yg mengenai lampu sorot…sementara negan menunjuk ke samping .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs Penjualan dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.