What's New?

kaki ayam skali pukul mati

Kamus Bahasa Terengganu

Diterbitkan pada Saturday, 26 November 2016 Pukul 23.56

Kamus Bahasa Terengganu 1. Kamus Bahasa / Seleng / Slang / Dialek / Loghat TerengganuLoghat Tranung kiter ni kasor sket bagi sesetengah orang.Wa alaikum salam. Memperhatikan gejala yang muncul pada diri ananda , jelas ananda mengalami gangguan jin yang menetap ditubuh ananda. Mintalah bantuan ahli rukyah .

Misteri: Appartment Berhantu Di Genting Highland

Diterbitkan pada Saturday, 26 November 2016 Pukul 23.27

“aku nk citer pasal amber court ni…bulan lepas pukul 2 pagi memang ada lepak sana tapi lepak kt bawah jer lah…sunyi nyerr tempat tu sampai jer terus paking Anonymous said dari pukul 1am tadi sampai sekarang 3am baru boleh key in 5 orang pelajar jer disebabkan surver yg kejap2 jam or lembap nak mampusmcm xder benda .

(gambar)fasha Sandha Di Parti Halloween

Diterbitkan pada Sunday, 27 November 2016 Pukul 6.08

aku ingat die ni xla over seksi..rupenya pndai gak nak seksi..pastu sambut party halloween cani..wehh fasha tu agama kristian je yg smbut..ko tu islam..sedar2 la skit .

My Life As A Mother And Wife

Diterbitkan pada Sunday, 27 November 2016 Pukul 8.03

Memula skali akak nak ucapkan mekaseh pada semua yg mendoakan akak kat entry sebelom ni. ingatkan dah takde orang baca blog goblok ni. hehe

(gambar)apabila Que Haidar & Linda Jasmine Keluar Bergembira

Diterbitkan pada Sunday, 27 November 2016 Pukul 11.09

Terkejut juga pada mulanya apabila Abang Nara mendapat email yang mengandungi 5 keping gambar Que Haidar dan Linda Jasmine. Tapi Abang Nara terus bersangka baik.

Sume Cerita Ader

Diterbitkan pada Friday, 25 November 2016 Pukul 11.11

As. Ia berlaku tanpa sengaja. Hari dah petang. Anak adik ipar aku ni menangis jer. Demam katanya. Adik ipar aku nie walau pun dah anak dua tapi disebabkan badannya .

Tak Tahan Asyik Kena Kutuk. Petua Nie Memang Best.

Diterbitkan pada Saturday, 26 November 2016 Pukul 9.58

Artikel Menarik Blog Ini: Cara mudah mengatasi masalah susah tidur atau insomnia tanpa ubat tidur. Resepi Roti Jala dan Kari Ayam; Petua Cara Mengelakkan Dari Hutang.

13 Tempat-tempat Paling Berhantu Dan Berpuaka Di Malaysia

Diterbitkan pada Sunday, 27 November 2016 Pukul 1.57

Blog yang berkongsi mengenai INFORMATION | LIFESTYLE | SOCIAL MEDIA | PARENTING | ADVERTORIAL | EVENT | TRAVEL | REVIEW | FOOD.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs Penjualan dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.