What's New?

olay natural white healthy fairness day cream resmi oleh bpom atau tidak

Review, Swatches: Ponds White Beauty Bb Cream.

Diterbitkan pada Sunday, 12 May 2013 Pukul 21.51

Pond's white beauty™ BB+ fairness cream with SPF 30 PA++ and GenWhite TM cover formula provides natural coverage suited for Indian skin that conceals spot instantly while working from deep within epidermis to lighten stubborn spots for all day instant spot-less radiant skin. With the Pond's Institute's On regular days, I don't use concealer and with this cream, 80% of my dark circles are covered and the eye contour area looks radiant. On my face, I don't need a 

Cream Citra Hazeline

Diterbitkan pada Friday, 10 October 2014 Pukul 7.00

Olay natural white all in one fairness night cream, Pake night cream hanya pada saat menjelang kita tidur yaa, jangan lupa membersihkan wajah terlebih dulu, lalu apply di seluruh wajah dan leher tipis-tipis.

Akibat Muslimah Kepo (lagi): No For Olay?

Diterbitkan pada Sunday, 30 September 2012 Pukul 7.47

Data diMCG mengatakan bahwa olay mengandung pork fat(2010) dn sy mengecek bahwa olay Natural White, Total effect, dn White Radiance masuk POM thn 2011. . ak bngung halal dan haram dlm kosmetik itu gimana. kalau masuk BPOM itu kan udah aman alias halal? soalnya makanan yg ada kandungan babinya aja ga beredar sama POM/ BPOM kalaupun kecolongan ga sampai bertahun2. olay kan uda lama beredar. uda bertahun-tahun. bentar lagi paling 

Tattoos: Inks Raise New Health Concerns About Age-old...

Diterbitkan pada Tuesday, 1 November 2011 Pukul 5.01

If I start talking about tattoos, I can tell that lots of you of a certain age will react simply by sighing deeply or clucking your tongues in disapproval. Sorry, Mom and Dad.

Cat Health: Fur, Skin Questions About Your Pet Answered

Diterbitkan pada Wednesday, 21 March 2012 Pukul 3.52

From Nora Zelevansky for Vetstreet.com If kitties could talk, what would they say? “More pets on the belly, please!” Or maybe: “Bring on the catnip!” All kidding aside, if felines did speak our language, it would certai

Facial Products That Bring Out Your Best Skin

Diterbitkan pada Saturday, 22 June 2013 Pukul 12.09

Have you ever had a bad skin day? You know, the kind where your and you just feel tired and dull? We've all been there; even the models you see in beauty magazines, though you wouldn't be able to tell based on their fresh, radiant skin as they go about hawking moisturizing cream or shower gel. Instead, you need to begin a natural beauty regimen filled with great products that will help make your skin look fresh and healthy. Here are the three products that you 

Hate Your Body? 3 Steps Toward Learning To Love It...

Diterbitkan pada Monday, 9 November 2009 Pukul 15.00

Trying to force my natural shape into an unnatural one by bingeing, then fasting, sometimes for days, was taking its toll on my health, and my self-esteem. How I looked and what I ate (or didn't) was ruling my life. And no matter 

Skin Care

Diterbitkan pada Monday, 14 January 2008 Pukul 11.27

pake PON*'s *sepaket isinya facial wash, sama cream gitu*lumayan lama pake nya, dari SMA sampe lulus kuliah., muka siy mulus dan ga jerawatan, jadi putih, tapi pas ga pake lagi jadi mutung,, . slama 3bln dan msh menggunakan produk erha hancur lebur yg numbuh malah jerawat batu2 yg sblm ga ada,,,,keluhanx ke erha cuma kusam aja ,,,,uda erha dipds lbh mahal lg dr jkt tapi hassilx nol besar…skrg ak pk olay hasilx luman lah……pengen sih ke l*C or N*S.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Promosikan juga produk maupun jasa Anda di media periklanan gratis IklanDB.com

X