rumah kain kopo bandung

Memulai Bisnis Tas Dengan Makloon

Diterbitkan pada Sunday, 15 December 2013 Pukul 11.21

Blacu | Workshop Menjahit Tas|Tas kain | Teknik Membuat Tas | Tas Lukis | Cara Membuat Tas | Tutorial Tas | Membuat Tas Handmade | Pembuatan Tas | Tas Home Made | Bisnis Tas di rumah | Belajar Jahit Tas | Kursus Satu Hari | Kursus Singkat 6. Konveksi bandung. http://www.konveksibandungmurah.wordpress.com. 7. Konveksi Tas. Komp. Pasadena Jl. Azalea A2 no. 39A Caringin, kopo, bandung. web: http://www.konveksi-tas.com. Semoga bermanfaat !

Bandung Aku Datang Lagi

Diterbitkan pada Wednesday, 22 January 2014 Pukul 8.45

Selalunya nak cari kain sulam tempatnya x lain x bukan di Pasar Baru, tapi baru² ni pergi ke bandung, Pak Supir yg bawa kami tu ada bawa kami ke Jalan/Taman kopo ni katanya kilang/perusahaan kain, sana panggil kilang kain tp sbnrnya jalan kopo ni satu kawasan perumahan, dirumah tu dia buat tempat jual kain..bila pergi sini Mama teringat masa g rumah Hajah Basiroh di Vietnam, lebih kurang cenggini la..rumah dijadikan kawasan perusahaan.

Nolli.cious: Bandung Part 2: Shopping

Diterbitkan pada Monday, 2 December 2013 Pukul 8.45

Hari pertama kami pon dh mulakan ngan aktiviti shopping.. tempat pertama yg dituju..rumah kain kopo!! hehehe.. mmg xsalah pilih tmpt ni utk membeli kain sbb bilepare ngn pasar baru mmg jauh harga.. kat kopo ni 

Alw!z B3 My Baby: Kain Sulam Murah Di Kopo Bandung

Diterbitkan pada Thursday, 30 May 2013 Pukul 14.07

Inilah kilang kain sulam tu aku bajet kilang besar rupanya rumah teres sajok.. huhuhu . supir Agus dan Hadif.. aku rasa kat kopo nih ada banyak lah pemborong kain sulam nih.. tengok kat facebook n belog² yang penah 

Rumah Kain Sulam Kopo

Diterbitkan pada Wednesday, 16 July 2014 Pukul 22.06

rumah kain sulam, kopo terletak di tepi bandung arah ke bandung selatan. Memang, bagi sebagian orang, cukup sulit untuk menemukan letak daripada rumah ini, Sebab ia berada di sebuah komplek/taman perumahan.

Rumah Kain Sulam Kopo

Diterbitkan pada Friday, 7 March 2014 Pukul 11.07

bandung memang sudah terkenal dari dulu sebagai salah satu bandar pusat membeli-belah di indonesia , Factory outlet jalan dago , jalan Riau , Cihampelas , Cibaduyut , rumah mode , pasaran baru dll sebagai pusat membeli-belah di 

A: Main Holidays

Diterbitkan pada Friday, 14 February 2014 Pukul 1.27

Arrival in Jakarta jam 10 pagi di jemput oleh edy guna Toyota Inova kalau 13 0rang Guna Toyota H ICE langsung Makan Tengah hari kat restoran bukit randu near Bandar udara drive to bandung lebih kurang 5 jam lansung shoping lepas makan pagi shoping pasar baru makan tengah hari restoran simpang raya shoping Toko 3 Cibaduyut Pusat Industry Kasut dan Taman kopo indah rumah kain Makan Malam Wibisana or sederhana Padang drive To Jakarta In 

Admya: Tips: Tempat-tempat Menarik Di Bandung

Diterbitkan pada Sunday, 12 May 2013 Pukul 12.03

Jangan ingat kat Thailand je ada pasar terapung,kat bandung pun ada gak. 10) rumah kain. Yang ni,kami pergi sebab supir yang bawakkan. Harga kain pasang kat sini murah-murah dan pelbagai corak dan pattern. Yang sulam,yang tak sulam. lebih kurang rm35 sepasang. Yang bestnya lepas beli,bawak kat tukang jahit rumah kain tu dekat jalan kopo ke?? ReplyDelete. Replies. me_ fara June 4, 2013 at 9:11 PM. ye.kat jalan kopo. Delete. Reply. Pranandari 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X