rumah kain kopo bandung

Nolli Cious Bandung Part 2 Shopping

Diterbitkan pada Monday, 2 December 2013 Pukul 8.45

hari pertama kami pon dh mulakan ngan aktiviti shopping tempat pertama yg dituju rumah kain kopo hehehe mmg xsalah pilih tmpt ni utk membeli kain sbb bilepare ngn pasar baru mmg jauh harga kat kopo ni

Izza Dzulkefli Kilang Kain Kopo

Diterbitkan pada Thursday, 19 September 2013 Pukul 9.00

Destinasi pertama kami di bandung adalah kopo People said that the place is a factory of sulam and telekung Tapi secara mata kasar rupa dan bentuknya bukan la macam kilang pun tempat ni terletak dalam taman

Rumah Kain Sulam Kopo Supala Travel Bandung

Diterbitkan pada Friday, 21 March 2014 Pukul 15.25

penyuka kain sulam tidak lengkap rasanya pergi ke bandung tanpa shoping kain sulam disini tempatnya kain sulam murah quality bagus

Bandung Aku Datang Lagi Tempat Shopping Kain Sulam

Diterbitkan pada Wednesday, 22 January 2014 Pukul 8.45

Selalunya nak cari kain sulam tempatnya x lain x bukan di Pasar Baru tapi baru ni pergi ke bandung Pak Supir yg bawa kami tu ada bawa kami ke Jalan Taman kopo ni katanya kilang perusahaan kain sana panggil kilang kain tp sbnrnya jalan kopo ni satu kawasan perumahan dirumah tu dia buat tempat jual kain bila pergi sini Mama teringat masa g rumah Hajah Basiroh di Vietnam lebih kurang cenggini la rumah dijadikan kawasan perusahaan

Alw Z B3 My Baby Kain Sulam Murah Di Kopo Bandung

Diterbitkan pada Thursday, 30 May 2013 Pukul 14.07

inilah kilang kain sulam tu aku bajet kilang besar rupanya rumah teres sajok huhuhu supir Agus dan Hadif aku rasa kat kopo nih ada banyak lah pemborong kain sulam nih tengok kat facebook n belog yang penah

Rumah Kain Sulam Kopo Supala Travel Bandung

Diterbitkan pada Friday, 21 March 2014 Pukul 11.30

sekarang ini ada tempat baru di bandar bandung yang sering dikunjungi pelancong terutama khususnya pelancong dari malaysia iaitu rumah kain Bidadari atau yang disebut juga rumah kain jalan kopo terletak di tepi bandung arah ke

Dyna Syamsuri Percutian Bandung Indonesia Second Day

Diterbitkan pada Friday, 28 March 2014 Pukul 6.39

Dah kenyang dan sementara menunggu unggun apinya padam Haha hanya kitaorang dan Hendra je paham So lets Destinasi ke tujuh rumah kain kopo Ok kalau pergi bandung selain pasar baru ada satu tempat yang

Kampung Mahmud Riwayat Maqom Mahmud

Diterbitkan pada Saturday, 4 September 2010 Pukul 15.20

Maqom Mahmud terletak di suatu lokasi yang disebut Kampung Mahmud Kecamatan Mekar Rahayu Kabupaten bandung bandung Selatan Terletak di pinggir Setibanya di kampung halamanmu tanah itu harus ditebarkan di pelataran rumah kemudian namailah kampungmu itu dengan nama Mahmud Kemudian kampung Sehari hari batu nisan ini ditutupi oleh kain putih Sekelilingnya penuh Untuk INFO lain Silakan KLIK KUNJUNGI bandung kopo

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X