What's New?

serepan basa arab

Basa Kosta Atawa Basa Serepan

Diterbitkan pada Saturday, 6 August 2011 Pukul 13.33

Basa Kosta atawa Basa Serepan. Nurutkeun Kamus Umum Basa Sunda, kecap kosta teh asalna tina basa Sansekerta, anu hartina asing. Jadi basa kosta teh hartina basa asing. 1. Nu asalna tina basa Arab. abad abad

Berita Remaja: *** Cara Sobeks Ngarayakeun Muludan?

Diterbitkan pada Tuesday, 4 February 2014 Pukul 9.16

NGADANGUKEUN CERAMAH DI MASJID MULUDAN mangrupi kecap serepan ti bahasa Arab nyaeta maulid nu hartosna poe lahir, Sob. muludan oge biasana dirayakeun pikeun ngingetan kana poe lahirna kanjeng Nabi 

Tantan Hadiansyah: Kecap Serepan

Diterbitkan pada Thursday, 1 December 2011 Pukul 11.16

Asupna pangaruh basa Arab kana basa Sunda marng jeung asup sarta mekarna agama Islam di Tatar Sunda. Komo deui umumna urang Sunda ngagem agama Islam. Conto serepan tina basa Arab, di antarana: ahir, akal, 

Kecap Serepan Tina Basa Asing

Diterbitkan pada Sunday, 3 November 2013 Pukul 14.24

Serepan tina Basa Arab. ahir, akal, batal, gaib, hadiah, hajat, halal, hasil, iblis, kiblat, lahir, mahluk, ajaib, badan, darurat, hidayah, hakim, haram, hilap, ibadah, idin, jubah, kamus, kitab, lisan, makam, maksud, mupakat, pasal, 

Kecap Sunda Serepan Bahasa Arab

Diterbitkan pada Wednesday, 1 January 2014 Pukul 9.23

KECAP SUNDA SEREPAN BAHASA ARAB. Posted by wisnu arditya | File under : Artikel. · Solat; · Dikir; · Korsi; · Waktos; · ahir; · akal; · bata,; · gaib; · hadiah; · hajat; · halal; · hasil; · iblis; · kiblat; · lahir; · mahluk; · ajaib; · badan 

Soal Uts Bahasa Sunda Kelas 5 Semester 2 (genap...

Diterbitkan pada Thursday, 23 July 2015 Pukul 13.37

6. Dina bahasa sunda anak ucing sok disebut …. a. burayak b. bilatung c. pedet d. bocokok. 7. Ki Ihin manggul cau mani …. a. sapapan b. saleunjeur c. saturuy d. sakompet. 8. Kecap serepan tina bahasa arab diantarana …

Kecap Serepan Tina Basa Arab

Diterbitkan pada Monday, 2 March 2009 Pukul 9.33

Kecap serepan tina basa arab. Dina pangajaran basa sunda aya sababaraha kecap anu dibawa tina basa deungeun. Naon ari basa deungeun teh? Basa deungeun nyaeta basa nu lain tina basa asli urang salaku bangsa indonesia.

Ngalanglang Alam Rusdi Jeung Misnem (12...

Diterbitkan pada Friday, 13 March 2015 Pukul 10.05

Ari méja jeung korsi asalna tina basa deungeun. Méja tina basa Portugis “méza”, ari korsi tina basa Arab “kursiy”. Salian ti méja jeung korsi, aya bangku deuih, anu mangrupa serepan tina basa Walanda “bank”; sopa tina 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -