What's New?

serepan basa arab

Kecap Serepan Tina Basa Asing – Sejuta Warna

Diterbitkan pada Saturday, 4 November 2017 Pukul 16.36

1. Serepan tina Basa Arab. ahir, akal, batal, gaib, hadiah, hajat, halal, hasil, iblis, kiblat, lahir, mahluk, ajaib, badan, darurat, hidayah, hakim, haram, hilap .

Komunitas Orang Orang Terpelajar Dan Pintar: Kecap Serepan

Diterbitkan pada Friday, 17 November 2017 Pukul 17.32

Dina pangajaran basa sunda aya sababaraha kecap anu dibawa tina basa deungeun. Naon ari basa deungeun teh? Basa deungeun nyaeta basa nu lain tina basa asli urang .

Kecap Serepan Ahya Darmawan

Diterbitkan pada Thursday, 16 November 2017 Pukul 8.15

c. Kecap Serepan tina Basa Asing Basa asing nu gedé pangaruhna kana basa Sunda ku cara ngabeungharkeun kosa kecapna nyaéta basa Arab, Walanda, jeung Sangsekerta. Tina basa séjén ogé loba, saperti tina basa Kawi, Cina, Portugis, Jepang, Inggris, Spanyol, jeung Prancis. Tapi jumlahna henteu loba cara nu asalna tina tilu basa tadi. 1.Basa Kosta atawa Basa Serepan. Nu asalna tina basa Arab. abad abad abadi abadiyy abdi 'abd akad 'aqd elmu 'ilm hatam khatam kaom qaum kupur kufr mayit mayyit.

Up To Me! :): Contoh Kecap Serepan Tina Basa Arab Jeung

Diterbitkan pada Thursday, 12 October 2017 Pukul 2.58

blog ini hanya sekedar bacotan belaka yang gatau alur ceritanya gimana dan cuman bacot aja..

Kecap Serepan Adejuve

Diterbitkan pada Monday, 13 November 2017 Pukul 9.44

KECAP SEREPAN (Sumber: http://astriecollections.blogspot.com/2010/10/kecap-serepan.html Di handap aya tulisan ngeunaan kecap serepan dina basa Sunda .

Astrie Collections: Kecap Serepan

Diterbitkan pada Saturday, 7 October 2017 Pukul 5.27

Basa asing nu gedé pangaruhna kana basa Sunda ku cara ngabeungharkeun kosa kecapna nyaéta basa Arab, Walanda Conto serepan tina basa Arab, di antarana: ahir conto serepan tina basa arab - 12971203 Hai! Masih tidak yakin dengan jawabannya?. Babaturan nga-sms kieu: Jaman now mah kudu loba ngusap dada, Wa. Méméh mahabu jeung ramé nyebutkeun dua kecap: jaman jeung now, di masyarakat urang ogé kungsi ramé ku babasaan campuran saperti, mari k….

Kecap Serepan Bahasa Arab Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 10 October 2017 Pukul 5.45

1. Perbandingan Bahasa Sunda dengan Bahasa Arab; Kecap Serepan tina Basa Asing . 4 thoughts on " KATA SERAPAN ARAB-SUNDA" Laras. sangat membantu sekali blog ini, makasih agung. November 4, 2013 at 8:13 am..

Kata Serapan Arab-sunda – Sejuta Warna

Diterbitkan pada Thursday, 16 November 2017 Pukul 12.25

Kecap Serepan tina Basa Asing . 4 thoughts on “ KATA SERAPAN ARAB-SUNDA ” Laras. sangat membantu sekali blog ini, makasih agung. November 4, 2013 at 8:13 am.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -