What's New?

serepan basa arab

Berita Remaja: *** Cara Sobeks Ngarayakeun Muludan?

Diterbitkan pada Tuesday, 4 February 2014 Pukul 16.16

NGADANGUKEUN CERAMAH DI MASJID MULUDAN mangrupi kecap serepan ti bahasa Arab nyaeta maulid nu hartosna poe lahir, Sob. muludan oge biasana dirayakeun pikeun ngingetan kana poe lahirna kanjeng Nabi 

Tantan Hadiansyah: Kecap Serepan

Diterbitkan pada Thursday, 1 December 2011 Pukul 18.16

Asupna pangaruh basa Arab kana basa Sunda marng jeung asup sarta mekarna agama Islam di Tatar Sunda. Komo deui umumna urang Sunda ngagem agama Islam. Conto serepan tina basa Arab, di antarana: ahir, akal, 

Kata Serapan Arab-sunda

Diterbitkan pada Sunday, 3 November 2013 Pukul 6.42

Kecap Serepan tina Basa Asing. 4 thoughts on “KATA SERAPAN ARAB-SUNDA”. Laras. sangat membantu sekali blog ini, makasih agung. November 4, 2013 pada 8:13 am · Balas. Agung Candra. terimakasih semuanya.

Basa Kosta Atawa Basa Serepan

Diterbitkan pada Saturday, 6 August 2011 Pukul 20.33

Basa Kosta atawa Basa Serepan. Nurutkeun Kamus Umum Basa Sunda, kecap kosta teh asalna tina basa Sansekerta, anu hartina asing. Jadi basa kosta teh hartina basa asing. 1. Nu asalna tina basa Arab. abad abad

Up To Me! :): Contoh Kecap Serepan Tina Basa Arab Jeung...

Diterbitkan pada Wednesday, 4 December 2013 Pukul 20.54

contoh kecap serepan tina basa Arab jeung Sansekerta. a. Kecap serepan tina Basa Arab. Ø Darussalam, dabat, darurat, damawi, daerah, dajal, dakwah, batin, damir, tawakup, basir, sareat, saum, pikir, rahim, malarat, kamus 

Hurup Pégon

Diterbitkan pada Sunday, 20 July 2014 Pukul 7.05

Sabab basa Jawa nu ditulis dina hurup Arab téh dianggap hiji hal nu henteu ilahar. Matakna (meureun) dipasantrén-pasantrén maraké hurup pégon téh supaya nyingkahan salah ucap nalika aya istilah tina bahasa Arab. nyieun Lebaga Basa Turki, salianti ngarubah tulisan arab jadi tulisan latén jadi tulisan resmi nagara ogé manéh ngahirupkeun deui kecap-kecap basa turki anu langka dipaké, nepika anu asalna kecap serepan tina bahasa Arab dina basa Turki 

Kecap Serepan Tina Basa Asing

Diterbitkan pada Sunday, 3 November 2013 Pukul 21.24

Serepan tina Basa Arab. ahir, akal, batal, gaib, hadiah, hajat, halal, hasil, iblis, kiblat, lahir, mahluk, ajaib, badan, darurat, hidayah, hakim, haram, hilap, ibadah, idin, jubah, kamus, kitab, lisan, makam, maksud, mupakat, pasal, 

Elmu Pangaweruh

Diterbitkan pada Tuesday, 25 March 2014 Pukul 10.57

Kecap élmu sorangan mangrupakeun kecap serepan tina basa Arab "ilm". Anu hartina surti, ngarti, atawa nyaho. Élmu pangaweruh bisa boga harti surti kana hiji pangaweruh, sarta élmu sosial bisa boga harti nyaho 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.

X