What's New?

Pikat Ayam Untuk Dijual

Mengenali Ayam Kampung Ori, Ayam Hutan Dan Ayam Sabung...

Diterbitkan pada Monday, 20 October 2014 Pukul 7.30

Ramai daripada kita masih keliru untuk menentukan mana satu ayam kampung ori dan tak ori sebab banyak ayam yang dah ada kat negara kita ni telah pun

Pikat Ayam Hutan Untuk Di Jual (si Dogol) 2014

Diterbitkan pada Monday, 20 October 2014 Pukul 16.41

Salam pikat ini(si dogol) telah tapau 2 ekor.harga kita boleh runding kemudian klu berminat pm saya.

Gudang Bertuah

Diterbitkan pada Tuesday, 21 October 2014 Pukul 8.54

salam beribu salam selamat datang saudaraan di galery pemaharan benda bertuah online yang sangat ampuh, lengkap dan terpercaya semoga bisa banyak guna dan manfaat

Jualan : Ayam Hutan Kacok Untuk Dijual

Diterbitkan pada Tuesday, 21 October 2014 Pukul 11.53

salam,saye berminat untuk membeli ayam hutan yang barharga seratus nie ini no saye 0177094516 tolong call saye secepat mungkin. terima kasih

P.w.s.t.m: Jemur & Embun Pikat

Diterbitkan pada Tuesday, 21 October 2014 Pukul 11.18

salam Di sini saya nk berkongsi info & maklumat bersama dengan tuan-tuan semua berkenaan utnuk teguhkan pikat. caranya mudah saja. Embunkan & jemur pikat

Dapur Mamasya: Tips Pikat Suami Dengan Air Tangan Isteri

Diterbitkan pada Tuesday, 21 October 2014 Pukul 23.06

Assalammualaikum buat semua.mulanya nak ucapkan terimakasih banyak-banyak buat khairiah khaizu,MaDiHaA a.k.a Ratna,Melly Octaviana,CA ,Chik Att , Marsita

Cara Pikat Lelaki

Diterbitkan pada Saturday, 18 October 2014 Pukul 7.53

Salam sejahtera, erm.. sebelum ini admin tulis artikel tentang cara nak pikat perempuan, kali ini admin ingin berkongsi pula bersama pembaca blog PelikBinAjaib.Com

Ayam Hutan Untuk Dijual..

Diterbitkan pada Tuesday, 21 October 2014 Pukul 19.10

Update tambahan untuk http://www.youtube.com/watch?v=h7ZGtP (SOLD)

Denak Ayam Hutan

Diterbitkan pada Tuesday, 21 October 2014 Pukul 11.03

assalamualaikum.. setelah hampir setahun aku x nulis kat bog ni memang x de cite lain dah pasal ayam hutan je..hobby idup aku.anak pn dah umur setahun 2 bulan

Jualan Pikat Burung Terkukur & Pikat Ayam Hutan Kacok

Diterbitkan pada Saturday, 18 October 2014 Pukul 12.18

Salam, Saya ada beberapa ekor pikat burung terkukur dan Ayam Hutna Kacok yang dh jadi pikat untuk dijual..kalu tkde sapa nk beli saya terus nk buat induk

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Promosikan juga produk maupun jasa Anda di media periklanan gratis IklanDB.com

X