Pikat Ayam Untuk Dijual

Jf2013 Eksotik: Pikat Ayam Untuk Dijual !!!!

Diterbitkan pada Wednesday, 27 November 2013 Pukul 17.43

pikat JF 101 - pikat Otai bunuh 30+++ . Kokok kecik serak hujung singkat, tepok ada, rajin mcm bateri. Permainan cukup. Pernah menang Jack Pot 2x. Umur 12bln. * tengah sedap main.. Harga: RM350 termasuk 

Mengenali Ayam Kampung Ori, Ayam Hutan Dan Ayam...

Diterbitkan pada Wednesday, 2 June 2010 Pukul 21.35

Ramai daripada kita masih keliru untuk menentukan mana satu ayam kampung ori dan tak ori sebab banyak ayam yang dah ada kat negara kita ni telah pun bercampur-campur keturunannya dan bakanya hingga sukar untuk menentukan keasliannyasokat bawah ni saya tampilkan beberapa gambar yang sedikit sebanyak dapat menerangkan serba sedikit tentang perbezaan antara jenis-jenis ayam di… ayam-ayam pikat untuk di jual. Harga boleh runding 

Sekoq Ayam Seringgit Bila Kangkung Dah Murah

Diterbitkan pada Saturday, 22 March 2014 Pukul 16.46

Sewajarnya ayam itu dijual dengan harga sekor RM3,000 dekat DS Najib RM PM1Malaysia, baru ada nilai berita. Baru padan sebab dia PM, baru taukeh ayam tu bangga dapat pelanggan VVVVIP very special NO1 negara, 

Jf2013 Eksotik: Pikat Ayam Hutan May 2014

Diterbitkan pada Monday, 12 May 2014 Pukul 19.48

pikat ayam hutan untuk dijual. terdiri dari pikat-pikat yang telah membunuh.. Otai 01. Otai 01 - pikat bunuh banyak dengan "kokok tarik getar". Sudah beberapa kali menang sukan-sukan hujung minggu. Pernainan ada tepuk 

Ayam Sabung / Ayam Laga: Ayam Pikat Bulubetina

Diterbitkan pada Saturday, 18 February 2012 Pukul 23.51

ayam KAWAN untuk dijual ayam HUTAN pikat BULU BETINA REKOD : DA BUNUH SEKOR ayam MCM MANER DIA BUNUH AKU TAK TAHU SBB AKU TAK MAIN ayam HUTAN MAYBE INI BAHASA PEMIKAT ayam 

Ayampupuh: Ayam Hutan Pikat- Si Biring Untuk Dijual

Diterbitkan pada Monday, 23 September 2013 Pukul 20.30

Si Biring Rekod : Tapau 4x. Kokok hujung singkat, kokok rajin, Tepuk pun rajin. ayam garang, sihat & ceria.ayam masih muda. Harga : RM 250 (termasuk pos) (SOLD) Kepada Peminat ayam Denak @ ayam pikat sila layari 

Exotik Farm : Lagi Pikat Untuk Dijual

Diterbitkan pada Friday, 13 June 2014 Pukul 19.55

Lama berehat, tak 'Update' blog. Maklumlah sibuk dengan tugas-tugas yang lebih penting. Apapun dalam kesibukan itu sempat juga upload gambar-gambar di bawah untuk tatapan kawan-kawan.Buat peminat ayam pikat

Persiapan Dan Perlengkapan Memikat Ayam Hutan.

Diterbitkan pada Sunday, 14 July 2013 Pukul 9.36

Namun untuk mendapatkan hasil buruan pikat ayam tentu bisa di lihat dari aspek kesiapan kita dalam memikat ayam, hal-hal yang harus di perhatikan sebelumnya yaitu : Peralatan peralatan merupakan barang-barang yang 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X